"Μαϊμού" γιατρός: Ενώπιον του ανακριτή ο 47χρονος - Σήμερα δημοσιοποιούνται τα στοιχεία του - ΒΙΝΤΕΟ

Οι πρώτες εικόνες από την άφιξη του στην Ευελπίδων

Έφτασε στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί ο γιατρός «μαϊμού» που κατάφερε να εξαπατήσει πολλούς ασθενείς και προκάλεσε το θάνατο δύο παιδιών και ενός 78χρονου.

Σήμερα μάλιστα αναμένεται να δοθεί και επίσημα στη δημοσιότητα η φωτογραφία του, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Από τα στοιχεία της έρευνας, η οποία συνεχίζεται εντατικά προς κάθε κατεύθυνση, φαίνεται να προκύπτει πως ο ψευτογιατρός δρούσε τουλάχιστον από το 2016 παρέχοντας έναντι αδρής αμοιβής τις «εξειδικευμένες» γνώσεις του σε βαριά νοσούντες ασθενείς, με δήθεν θεραπείες διάρκειας πέντε μηνών που θα οδηγούσαν, λόγω των προηγμένων φαρμάκων που υποτίθεται πως θα χορηγούσε, σε πλήρη ίαση.

Ο κατηγορούμενος, για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη, σύμφωνα με την δικογραφία, ήταν επαγγελματίας απατεώνας, χωρίς καμία αναστολή. Κατά περίπτωση, συστηνόταν ακόμη και ως ανιψιός πολύ γνωστού εφοπλιστή ενώ για την γυναίκα του, η οποία εμφανίζεται ως συνεργός του, έλεγε πως είναι γόνος άλλης εφοπλιστικής οικογένειας.

Ο Νίκος Κοντός, όπως ήταν το όνομα που χρησιμοποιούσε, είχε καταφέρει να αποσπάσει από τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά 55 εκατ. ευρώ.

Φωτογραφίες - Βίντεο: Γιάννης Κέμμος

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης