Χριστίνα Αλεξοπούλου: Η άνοδος του αχαϊκού ποδοσφαίρου πρέπει να συνεχιστεί

22/06/2020 | 09:42

 Με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, Δανιήλ Άγγελο, καθώς και με το Δ.Σ. της Ένωσης, συναντήθηκε την Παρασκευή η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η διαπίστωση όλων πως το ποδόσφαιρο στο Νομό αναπτύσσεται, φέρνει αποτελέσματα και υπάρχει ανάγκη στήριξής του ώστε οι επιτυχίες αυτές να αυξηθούν τα επόμενα χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό τέθηκε το ζήτημα της υλικοτεχνικής υποδομής και των εγκαταστάσεων που απαιτούνται. 

Η κα Αλεξοπούλου επισήμανε την σταθερά ανοδική πορεία των αχαϊκών ποδοσφαιρικών σωματείων και τόνισε πως, ακριβώς όπως βρίσκεται εμπράκτως δίπλα τους, θα παραμείνει και στο μέλλον ώστε η άνοδος αυτή να συνεχιστεί. 

 

Πάτρα: Η ανήλικη τα “έτσουζε” και οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρέθηκαν με χειροπέδες

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Ο δρόμος-καρμανιόλα: Ο 25χρονος Αλέξανδρος από την Πάτρα “έσβησε” επί τόπου στο τροχαίο! – 4 νεκροί σε 6 μήνες!

Πάτρα: Ματαιώθηκε το μαθητικό πάρτι με άφθονο αλκοόλ σε κλαμπ, μετά το ρεπορτάζ του tempo24

Πώς έγινε η φονική σύγκρουση στη Φωκίδα – Νεκρός 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος 37χρονος μεταφέρθηκε στην Πάτρα

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους-Ο ένας τραυματίστηκε από μαχαίρι-Συνελήφθη ο δράστης

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη

Πάτρα: Οι μαθητές τίμησαν την Εθνική Επέτειο – Κατέθεση στεφάνων στην πλ. Όλγας ΦΩΤΟ