Άρης: Αποκατάσταση και το βλέμμα στο Κύπελλο

Επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με ΑΕΚ

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Η προπόνηση της Κυριακής (21/6) έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, με τους παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ να στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ (Τετάρτη 24/6, 19:00 - "Κλεάνθης Βικελίδης").

Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (2-2) έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά (αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο). Αναφορικά με τους παίκτες που αποχώρησαν με πρόβλημα από την αναμέτρηση του Σαββάτου, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ωρών. Για τον Λίντσεϊ Ρόουζ είναι ευχάριστα τα μηνυματα, καθώς οι ενοχλήσεις υποχώρησαν. Πιο σοβαρή μοιάζει η ζημιά στο αριστερό πόδι του Φραν Βέλεθ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Περισσότερα θα δείξουν οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Ισπανός το βράδυ.

Στο 50-50% είναι οι πιθανότητες για τον Ούγκο Σόουζα να προλάβει τη ρεβάνς με την Ένωση, ωστόσο και για τον Πορτογάλο ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν αύριο. 

Αύριο, Δευτέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο.

Διαβάστε επίσης