Έπαινος στο Ειδικό Σχολείο της Πάτρας σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό

28/06/2020 | 17:08

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης) Αχαΐας απέσπασε έπαινο στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό κατασκευής παιχνιδιού με την γλώσσα προγραμματισμού Scratch το σχολικό έτος 2019-2020.
To παιχνίδι που διακρίθηκε, έχει σαν τίτλο «Το κυνήγι των αριθμών» και σκοπό έχει να βοηθήσει τους μαθητές  να  μάθουν τους αριθμούς μέχρι το 10. Αυτό γίνεται με την βοήθεια οχημάτων της γης και του ουρανού.
Όλοι οι συντελεστές, εργάστηκαν με μεράκι ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητές τους. Η επιτυχία που ήρθε και τους έκανε περήφανους, αντανακλά τόσο την προσπάθεια των παιδιών όσο και την συλλογική δουλειά που γίνεται στο σχολείο.
Την δυναμική ομάδα των 11 μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αχαΐας,  Άννα-Μαρία,  Κων/νο, Κων/νο, Χριστίνα, Ζώη,  Αμαλία,  Χρήστο, Γεωργία, Χρήστο,  Ράνια,  Πηνελόπη  καθοδήγησαν οι εκπαιδευτικοί Αλεξανδρή Ελένη (Καλλιτεχνικών) και Τσορμπατζόγλου Γιώργος (πληροφορικός).

Στην θέση https://scratch.mit.edu/projects/384626476/fullscreen/ μπορείτε να βρείτε και να παίξετε το παιχνίδι, και στην θέση https://festman.schoolab.gr/festival/26  μπορείτε να βρείτε όλα τα σχολεία που βραβεύτηκαν.

Έπαινος στο Ειδικό Σχολείο της Πάτρας σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό
 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»