Ο Boy George μιλά για τις παγκόσμιες διαμαρτυρίες και τον εκφοβισμό στο διαδίκτυο

«Έχουμε όλοι τα δικά μας πράγματα για τα οποία πρέπει να ανησυχούμε»

Ο Boy George δεν καταλαβαίνει πώς μπορούν οι άνθρωποι να βλέπουν τις διαμαρτυρίες για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο και να μην συμπαθούν τους διαδηλωτές του Black Lives Matter.

«Εάν είσαι άνθρωπος και βλέπεις αυτά τα πράγματα, δεν μπορείς να μην επηρεάζεσαι» αναφέρει. «Εννοώ, αν δεν επηρεάζεσαι, δεν έχεις ψυχή!» υπογράμμισε ο τραγουδιστής των Culture Club, ο οποίος συμμετείχε στο Pride Summit που διοργάνωσαν το περασμένο Σάββατο το Billboard και το The Hollywood Reporter.

Ο λόγος για τον οποίο ο Βρετανός τραγουδιστής - τραγουδοποιός μπορεί να συνδεθεί τόσο άμεσα με τους διαδηλωτές είναι η εμπειρία της σύλληψης του στη Νέα Υόρκη το 2005 για κατηγορίες που σχετίζονταν με ναρκωτικά. «Αν συλληφθείς στην Αγγλία, ξέρεις, στην Αγγλία αισθάνεσαι ότι κάποιος θα σου φτιάξει ένα φλιτζάνι τσάι» λέει. «Ενώ στην Αμερική, νομίζεις ότι "θα σε πυροβολήσουν"» πρόσθεσε.

Καθώς ξεκίνησε φέτος ο Μήνας Υπερηφάνειας (Pride Month) πολλοί άρχισαν να συγκρίνουν την τρέχουσα κατάσταση με τις ταραχές του Στόουνγουολ το 1969, μια σύγκριση που κατανοεί ο τραγουδιστής αλλά δεν πιστεύει ότι υπάρχει συσχετισμός με τα τωρινά γεγονότα. «Όποιος είναι “ o άλλος”... αν το κοιτάξετε, είμαστε όλοι διαχωρισμένοι με έναν αστείο τρόπο» τονίζει. «Έχουμε όλοι τα δικά μας πράγματα για τα οποία πρέπει να ανησυχούμε» πρόσθεσε.