Υπόθεση Μαρκέλλας: Προσήχθη γυναίκα για την αρπαγή της 10χρονης - Από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας - ΝΕΟΤΕΡΑ

ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ

Εντοπίστηκε στην Παραλία Κατερίνης η γυναίκα την οποία αναζητούσαν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές για εμπλοκή στην υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αστυνομικοί την προσήγαγαν και την κρατούν ως ύποπτη στη διεύθυνση ασφαλείας Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να εξεταστεί για να διαπιστωθεί η εμπλοκή της ή μη στην υπόθεση της αρπαγή της Μαρκέλλας κατά την επιστροφή της από το σχολείο στην Κάτω Τούμπα.

Η γυναίκα φέρεται να είχε αναγνωριστεί από την ανήλικη ενώ η παρουσία της επιβεβαιώθηκε από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στη διάθεση των αρχών. Η ΕΛ.ΑΣ. είχε ταυτοποιήσει τα στοιχεία της και το τελευταίο 24ωρο οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί εκτός Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα που πήρε τη 10χρονη, την άφησε ελεύθερη σχεδόν δύο 24ωρα αργότερα κοντά σε βενζινάδικο στην Καλαμαριά. Μάλιστα, πηγές των διωκτικών Αρχών ανέφεραν ότι τη συνόδευσε μέχρι το σημείο που την άφησε με ταξί. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα, που περιγράφεται στις καταθέσεις μαρτύρων ως κοκκινομάλλα, φέρεται να συνδέεται με το ευρύτερο περιβάλλον της Μαρκέλλας και πιθανότατα κατά το παρελθόν να διέμενε στην ίδια γειτονιά με την οικογένεια της μικρής μαθήτριας.

Όπως μετέδωσε το ΟPEN, η γυναίκα ανήκει στο φιλικό περιβάλλον οικογένειας. Ζούσε με τον εν διαστάσει σύζυγό της και την κόρη της στην Τούμπα, εκεί που έμενε μέχρι και πριν από 1,5 χρόνο η οικογένεια της Μαρκέλλας. Η γυναίκα αυτή στις αρχές Μαρτίου ανακοίνωσε ότι θα μετακομίσουν και θα πάνε να ζήσουν στον Βόλο. Τελικά όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο πρώην σύζυγος της με την κόρη της μετακόμισαν στην Ξάνθη, ενώ η γυναίκα επέστρεψε πριν από ένα διάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Από την κατάθεσή της στην αστυνομία εκτιμάται ότι θα δοθεί απάντηση σε μια σειρά από ερωτήματα με βασικότερο αυτό που αφορά στο κίνητρο της πράξης της, αλλά και για τα ευρήματα των πρώτων τοξικολογικών εξετάσεων, σύμφωνα με τα οποία στον οργανισμό της 10χρονης βρέθηκαν νακρωτικές ουσίες. Επίσης, μένει να φανεί αν τελικά είχε συνεργούς.

Διαβάστε επίσης