"Μαϊμού" Oγκολόγος: Δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή - Με ποιο όνομα εμφανιζόταν

“Μαϊμού” ογκολόγος: Δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή - Με ποιο όνομα εμφανιζόταν

Προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε ο “μαϊμού” γιατρός, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη.

Ο 47χρονος συνελήφθη κατόπιν εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται εισαγγελική διάταξη για τη γνωστοποίηση των στοιχείων του.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανιζόταν ως “Νίκος Κοντός”, δήθεν γιατρός που μπορεί να γιατρέψει ανίατες ασθένειες, κυρίως καρκίνο. Εναντίον του είχαν κατατεθεί μηνύσεις και είχαν γίνει καταγγελίες από τους γονείς των δύο παιδιών, που πέθαναν, καθώς τους έπεισε να σταματήσουν τις θεραπείες. Ωστόσο, οι Αρχές δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν, αφού δεν είχαν στη διάθεσή τους το πραγματικό του όνομα.

Τελικά, άρχισε να μπαίνει στο στόχαστρο των Αρχών τον περασμένο Νοέμβριο και της υποθέσεως επιμελήθηκε από την Εισαγγελία ο ίδιος ο προϊστάμενος.

Ο 47χρονος φέρεται να δήλωνε ογκολόγος, ειδικός χειρουργός με πτυχία και σπουδές σε Αμερική και Ελβετία. Για τις «υπηρεσίες» του κατάφερε να αποσπάσει από τις οικογένειες των θυμάτων του πάνω από 53.000 ευρώ.

Συνεργός φέρεται να είναι η σύζυγός του, η οποία παρουσιαζόταν ως γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, και δυο ακόμη γιατροί για τους οποίους, όμως, ερευνάται ο ρόλος τους καθώς, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, είναι πιθανόν και αυτοί να έχουν εξαπατηθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 47χρονος, μεταξύ άλλων, έπειθε τα θύματά του, καθώς εμφανιζόταν πολύ θρήσκος και πράγματι είχε σχέσεις με την Εκκλησία, ενώ πήγαινε συχνά στο Άγιο Όρος.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης