Η Κατρίν Ντενέβ επιστρέφει στα γυρίσματα

Επιστρέφει στην ενεργό δράση η ντίβα του γαλλικού κινηματογράφου, Κατρίν Ντενέβ, που υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο BFMTV, η Κατρίν Ντενέβ ετοιμάζεται να ξεκινήσει και πάλι γυρίσματα για την ταινία «De Son Vivant», γυρίσματα τα οποία και ανεστάλησαν συνέπεια της περιπέτειας της υγείας της, στα τέλη του Νοέμβρη.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν στις 15 Ιουλίου και να ολοκληρωθούν μέχρι τον δεκαπενταύγουστο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του γαλλικού μέσου, η Κατρίν Ντενέβ ξεκουράστηκε και ανάρρωσε πλήρως από το εγκεφαλικό επεισόδιο, που ευτυχώς δεν της άφησε κάποιο κινητικό πρόβλημα.

Το εγκεφαλικό επεισόδιο της Κατρίν Ντενέβ την ώρα των γυρισμάτων
Όπως έγινε γνωστό τις πρώτες ώρες μετά το περιστατικό, η Κατρίν Ντενέβ αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα των γυρισμάτων της νέας της ταινίας «De Son Vivant», σε σκηνοθεσία της Εμανουέλ Μπερκό.

Η Κατρίν Ντενέβ υπέστη ελαφρύ ισχαιµικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο στις 5 Νοεμβρίου και ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας της ταινίας σε νοσοκομείο του Παρισιού. Ευτυχώς, όπως ανέφερε από τις πρώτες ημέρες η οικογένειά της, το περιστατικό δεν της έχει αφήσει κάποιο κινητικό πρόβλημα με την ηθοποιό να χρειάζεται να πάρει το χρόνο της προκειμένου να ξεκουραστεί.

Σταμάτησαν τα γυρίσματα της ταινίας της Κατρίν Ντενέβ
Η σκηνοθέτης ανακοίνωσε λίγες μέρες μετά, σύμφωνα με την γαλλική Le Parisien πως αποφάσισε να αναστείλει τα γυρίσματα της ταινίας ώσπου να επιστρέψει η ηθοποιός.

Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν την επομένη κιόλας του εγκεφαλικού επεισοδίου της Κατρίν Ντενέβ. Ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε την ταινία να ολοκληρώνεται στα μέσα Δεκέμβρη. Ωστόσο, η παραγωγή φαίνεται πως ολοκλήρωσε τις σκηνές στις οποίες δεν εμφανιζόταν η Κατρίν Ντενέβ.