Τιμώντας τη μνήμη του Πάνου Χατζηκουτσέλη

Πριν από λίγους μήνες, στις 20 Μαρτίου, εντελώς ξαφνικά ο Πάνος Χατζηκουτσέλης «έφυγε», βυθίζοντας σε θλίψη τους οικείους του και όλους όσοι τον είχαν γνωρίσει.

Μέσα από τη δουλειά του ως ηθοποιός αλλά και συγγραφέας είχε κερδίσει την αγάπη του κόσμου, αλλά και την εκτίμηση των συναδέλφων του. Την επόμενη βδομάδα, την Τετάρτη 6 Ιουνίου, ορισμένοι στενοί φίλοι του αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη του διοργανώνοντας μια αφιερωματική βραδιά, γεμάτη τραγούδια, με σκοπό να πραγματοποιήσουν και μία επιθυμία του Πάνου: να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Στο Θέατρο «Χυτήριο» λοιπόν η οικογένειά του με πρωτεργάτη την ανιψιά του και στήριγμα του Πάνου τα τελευταία χρόνια Άση Χατσηκουτσέλη, καθώς και οι κοντινοί του φίλοι, οι Άγγελος Πυριόχος, Σπύρος Θεοδόσης και Κατερίνα Μαντέλη, θα τιμήσουν τον Πάνο μας σε μια βραδιά με τραγούδια, κείμενά του και βίντεο με χαρακτηριστικές σκηνές της καριέρας του.

Τη βραδιά θα παρουσιάσει ο στενός φίλος και συνεργάτης του Άγγελος Πυριόχος, ενώ θα μιλήσουν οι Γιάννης Ζουγανέλης, Χρήστος Βαλαβανίδης, Ελένη Γερασιμίδου, Σπύρος Μπιμπίλας, Βάσια Παναγοπούλου, Ασπασία Κράλλη, Αντώνης Ξένος, Σπύρος Θεοδόσης, Κατερίνα Μαντέλη, Άση Χατζηκουτσέλη και άλλοι αγαπημένοι συνάδελφοί του που θα μοιραστούν ιστορίες με τον Πάνο Χατζηκουτσέλη.

Επίσης, θα τραγουδήσουν οι Ελένη Δήμου, Παναγιώτης Πετράκης, Πένυ Ξενάκη, Μαρία Κανελλοπούλου, ενώ κείμενα του Πάνου Χατζηκουτσέλη θα διαβάσει η ηθοποιός Γεωργία Ζώη η οποία και θα τραγουδήσει. Θα παίξουν οι μουσικοί: Μαρίνα Τσοκάνη, πιάνο – Θωμάς Καραμαζάκης, κιθάρα – Αρετή Κοκκίνου, κιθάρα και μαντολίνο.

Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ με ποτό, αλλά η παράκληση των διοργανωτών είναι να γίνουν κρατήσεις τηλεφωνικά (21 0341 2313 και κιν. 6944104553) καθώς λόγω των περιοριστικών μέτρων υπάρχει για τις εκδηλώσεις περιορισμένος αριθμός ατόμων ανά τετραγωνικό, ενώ στην είσοδο του Θεάτρου «Χυτήριο» Ιερά Οδός 44, Κέντρο 104 35, Αθήνα) θα υπάρχουν αντισηπτικά και μάσκες.

Την επόμενη βδομάδα λοιπόν, την Τετάρτη 6 Ιουνίου, οι φίλοι του τιμούν τη μνήμη του Πάνου Χατζηκουτσέλη με μία αφιερωματική βραδιά που θα θυμίσει πολλά για τη ζωή και το έργο του σπουδαίου και αγαπημένου καλλιτέχνη…!

NEWSIT