Δολοφονία 49χρονου: Μάνα και κόρη καταγγέλλουν κακοποίηση και ασέλγεια σε βάρος τους - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να απολογηθούν μάνα και κόρη που συνελήφθησαν κατηγορούμενες ότι σκότωσαν τον 49χρονο στον Εύοσμο. Όπως ανακοίνωσε το πρωί η αστυνομία, πρόκειται για τη 45χρονη σύζυγο του θύματος και την 18χρονη θυγατέρα τους, εις βάρος των οποίων η εισαγγελέας πλημμελειοδικών -ενώπιον της οποίας μετήχθησαν πριν από λίγη ώρα- άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Οι δύο κατηγορούμενες αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους και μέχρι τότε θα παραμείνουν σε καθεστώς κράτησης. Προανακριτικά φέρεται να κατήγγειλαν ότι ο 49χρονος οδηγός ταξί κακοποιούσε σεξουαλικά την 18χρονη όσο εκείνη ήταν ανήλικη, ενώ υποστήριξαν ότι το θύμα καταχράστηκε χρήματα από το οικογενειακό ταμείο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν ο γιος του 49χρονου εντόπισε νεκρό τον πατέρα του μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσε.

 

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο γυναίκες κατηγορούνται ότι εισήλθαν τα ξημερώματα της ίδιας μέρας στο υπνοδωμάτιο του 49χρονου, όπου αφού τον ακινητοποίησαν, τον τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι στο λαιμό. Στη συνέχεια φαίνεται πως πέταξαν το μαχαίρι σε φρεάτιο στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, σύμφωνα με τους δικηγόρους των δύο κατηγορουμένων, η γυναίκα του θύματος είχε πολλές φορές πέσει θύμα κακοποίησης από τον 49χρονο, ενώ κατά το παρελθόν είχε προσφύγει σε σύλλογο για κακοποιημένες γυναίκες.

 

Πηγή: ektaktanea.gr

Διαβάστε επίσης