Μένετε στην Θεσσαλονίκη και θέλετε να ξεκινήσετε χορό; Golden Steps!

 

Ο χορός είναι μία μορφή ψυχοθεραπείας και μία τέλεια μορφή άσκησης που μπορεί ο καθένας να δοκιμάσει και να υιοθετήσει σαν συνήθεια. Η σχολή χορού Golden Steps στην Θεσσαλονίκη ανοίγει τις πύλες της και δέχεται νέους και μεγάλους κάθε ηλικίες που θέλουν να δοκιμάσουν μαθήματα σύγχρονου χορού, κλασικού χορού, λάτιν, ελληνικών παραδοσιακών, μοντέρνου και πολλών άλλων ειδών σε ολιγομελή τμήματα που θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού χορευτή.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά tips για το πώς θα επιλέξετε μία καλή σχολή χορού, ακόμα κι να δεν μένετε στην Θεσσαλονίκη. Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν για να βρεθείτε σε έναν χώρο που αξίζει και που θα είστε ικανοποιημένοι;

Ενημερωθείτε

Πριν την εγγραφή σας, φροντίστε να μάθετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ώστε να αισθάνεστε ότι δεν έχετε καμία απορία. Ρωτήστε γνωστούς που έχουν επισκεφθεί την σχολή χορού τι έχουν να σας πουν για τα θέματα που σας απασχολούν. Για παράδειγμα το πρόγραμμα μαθημάτων είναι ένα από τα ζητούμενα.

Ποιο είδος σας αρέσει

Υπάρχουν πολλά είδη χορού που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε προκειμένου να βρείτε την έκφρασή σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την σχολή να γνωρίσετε τους δασκάλους και να δείτε ένα μάθημα να πραγματοποιείται. Ζητήστε επίσης να κάνετε μία δοκιμή δωρεάν!

Ρωτήστε το μηνιαίο κόστος

Τα πολύ μειωμένα δίδακτρα ορισμένες φορές μπορεί να μας οδηγήσουν σε λάθος επιλογή. Είναι σημαντικό λοιπόν να μπορείτε να κρίνετε την αξία της σχολής από τα δίδακτρα. Η ποιότητα στην διδασκαλία είναι απαιτούμενο. Επίσης είναι σημαντικό για τους μικρότερους μαθητές να υπάρχουν δυνατότητες ανέλιξης για κάποιο δίπλωμα κ.τ.λ.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα μαθήματα χορού από τη σχολή Golden Steps!