9 + 1 Λόγοι για να επιλέξετε την… “Επιλογή Γνώσης”

 

Στο φροντιστήριο υπάρχουν έμπειροι καθηγητές, πολύ γνωστοί στον εκπαιδευτικό χώρο της Πάτρας και καταξιωμένοι, εδώ και χρόνια, μέσα από τη σκληρή δουλειά και τη συνέπειά τους. Η ικανότητα, η εμπειρία και η ισχυρή προσωπικότητα των καθηγητών αυτών μπορούν να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν τους μαθητές μας οδηγώντας τους στην επιτυχία.

Λειτουργούμε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα ενώ παράλληλα έχουμε την δυνατότηα παράδοσης και ιδιαιτέρων μαθημάτων μέσα στο φροντιστήριο. Έτσι, μέσα από τον προγραμματισμό και το σωστό σχεδιασμό του φροντιστηρίου, οι μαθητές καλύπτουν τα κενά τους και με συνεχείς επαναλήχεις βελτιώνουν συνεχώς την απόδοσή τους.
Η δωρεάν χορήγηση σημειώσεων επιτρέπει στους μαθητές μας να αποκτούν μία ολοκληρωμένη άποψη για το γνωστικό αντικείμενο κάθε μαθήματος. Δεν κάνουμε μάθημα αναμασώντας απλώς τα περιεχόμενα εξωσχολικού βιβλίου. Δυστυχώς, αυτο επιλέγουν να κάνουν πολλοί καθηγητές (σε ιδιαίτερα και κάποια άλλα φροντιστήρια) ακολουθώντας τον εύκολο δρόμο, που όμως δεν οδηγεί σε ποιοτική και αολοκληρωμένη προετοιμασία των μαθητών. Αντίθετα οι καθηγητές της “Επιλογής Γνώσης” διαθέτουν προσωπικές σημειώσεις τις οποίες ανανεώνουν συνεχώς. Με τον τρόπο αυτό δεν καλύπρονται κάτω από ένα γενικό σύγγραμμα που δεν έχει γραφεί από τους ίδιους, αλλά βρίσκονται σε μία διαρκή εγρήγορση αφού οι σημειώσεις αντανακλούν την δική τους αξία.
Τα εβδομαδιαία διαγωνίσματα σε όλα τα μαθήματα εξοικειώνουν τους μαθητές μας με την ψυχολογική και χρονική πίεση των πανελλαδικών εξετάσεων. Αυτό έχει ως συνέπεια οι μαθητές μας να προετοιμάζονται κατάλληλα και να μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία εμφανιστεί στις εξετάσεις.
Η σωστή συνεργασία καθηγητών – μαθητών διαμορφώνει στις αίθουσές μας το κατάλληλο κλίμα μέσα στο οποίο κάθε μαθητής μπορεί να λύνει οποιαδήοποτε απορία του και να ανεβάζει διαρκώς το επίπεδο των γνώσεών του. Δεν είμαστε “χαβαλετζίδικο” club ούτε όμως και στρατόπεδο συγκέντρωσης νεοσυλλέκτων. Οι μαθητές μας το εκτιμούν γιατί διαπιστώνουν ότι είμαστε πάντα στο πλευρό τους και καταθέτουμε καθημερινά την ψυχή μας μέσα στο μάθημα, έτσι ώστε να πετύχουμε από κοινού τους στόχους μας. Δεν είναι τυχαίο ότι με όλους σχεδόν τους μαθητές μας διατηρούμε πολύ φιλικές σχέσεις ακόμα και μετά την αποφοίτησή τους από το Λύκειο.
Λειτουργούμε μέσα σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον που καθηστά άνετη την παρακολούθηση των μαθημάτων. Συγκεκριμένα: [apopseis]
Η γραμματειακή υποστήριξη του φροντιστηρίου μας επιτρέπει να βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με τους γονείς και να τους ενημερώνουμε για την πορεία των παιδιών τους. Πιστεύουμε άλλωστε ότι μόνο με την συνεργασία καθηγητών – μαθητών  – γονέων μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα της προετοιμασίας μας.
Τα δίδακτρα του φροντιστηρίου μας (που ήταν πάντα λογικά) είναι εναρμονισμένα με την οικονομική πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας. Επιθυμία μας είναι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά μας όλοι οι μαθητες της Πάτρας, ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση των γονέων τους. Μόνιμη επιλογή μας είναι να προσφέρουμε ποιοτική εκπαίδευση σε προσιτές τιμές.
Βρισκόματε σ’ ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Πάτρας (Παντανάσσης 34, μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου) όπου στεγαζόμαστε σε τρεις ορόφους (2ο, 3ο ,4ο). Έτσι είναι πάρα πολύ εύκολη η πρόσβαση σε εμάς από όλες τις περιοχές της πόλης μας, αφού όλες οι αστικές συγκοινωνίες περνούν πολύ κοντά μας.

Τελευταίο και σημαντικότερο!

Απόδειξη της σκληρής και οργανωμένης δουλειάς μας όλα αυτά τα χρόνια είναι οι εντυπωσιακές επιτυχίες. Από τον Μάιο του 2005 που ξεκινήσαμε, εκατοντάδες μαθητές μας έχουν εισαχθεί σε υψηλόβαθμες σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και αρκετοί από αυτούς μάλιστα στις πρώτες θέσεις (Τις απόψεις πολλών εισαχθέντων για το φροντιστήριό μας μπορείτε να τις διαβάσετε στην παρούσα ιστοσελίδα).

Αν παρ’ όλα αυτά θέλετε να επιβεβαιώσετε και μόνοι σας την ποιότητα του μαθήματός μας, μπορείτε να το κάνετε! Η “Επιλογή Γνώσης” παρέχει σε κάθε μαθητή τη δυνατότητα να παρακολουθήσει, εντελώς δωρεάν, για μία εβδομάδα οσαδήποτε μαθήματα επιθυμεί, χωρίς να δεσμευτεί να παραμείνει στη συνέχεια στο φροντιστήριό μας.

Είμαστε το μόνο φροντιστήριο που καταθέτει την πρόταση αυτή, ίσως γιατί είμαστε στο μόνο φροντιστήριο που δεν φοβάται την οποιαδήποτε σύγκριση!

Να θυμάστε πάντα ότι η καλύτερη επιλογή είναι αυτή που γίνεται με… γνώση!