Κλέφτης δικύκλου απείλησε με μαχαίρι άνδρα της Ασφάλειας του Νοσοκομείου Ρίου – Σύλληψη μετά από καταδίωξη της ΕΛ.ΑΣ

Με τις άγριες διαθέσεις του δράστη κλοπής δικύκλου από το χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Παναγία η Βοήθεια’ στο Ρίο, ήρθε αντιμέτωπος άνδρας της Ασφάλειας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, όταν έγινε αντιληπτή από τον σεκιουριτά, η διάπραξη κλοπής του οχήματος από τον άνδρα και στην προσπάθεια του να τον ακινητοποιήσει, ο δράστης δεν δίστασε να βγάλει μαχαίρι και να τον απειλήσει καταφέρνωντας να τραπεί σε φυγή.

Αμέσως ενημέρωθηκε η ΕΛ.ΑΣ, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στην περιοχή. Στο πλαίσιο των ερευνών, ο δράστης εντοπίστηκε να κινείται με το κλεμμένο δίκυκλο στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου και ακολούθησε καταδίωξη του. Τελικώς οι Αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν στο ύψος του Αγίου Βασιλείου. Όπως πληροφορείται το tempo24.news, ο δράστης για να διαφύγει της σύλληψης κατέφυγε σε χωράφια!

Πιερρακάκης: Οι τράπεζες να υπερβούν τον εαυτό τους, να δώσουν πόρους σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χίος από την πύρινη λαίλαπα – Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση 4 περιοχών

Μητσοτάκης σε Τασούλα: Θα στείλουμε πλοία του Πολεμικού Ναυτικού έξω από τα χωρικά ύδατα της Λιβύης για αποτροπή μεταναστών

Πάτρα: Καραμπόλα με 3 οχήματα στην Κανελλοπούλου – ΦΩΤΟ

Χρηματιστήριο Αθηνών: Σε ήπια πτώση οι ελληνικές μετοχές – Ψυχραιμία στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γιατί η γάτα σας δεν πρέπει να τρώει κεράσια

Φράουλες: Το αγαπημένο φρούτο που μας προστατεύει από άνοια, καρδιαγγειακά προβλήματα

Ναύπακτος: Δεν τον αγκάλιασε για … καλό