Τι να κάνετε στην περίπτωση που δεν έχετε ντουλάπα στο σπίτι σας

Δύο λύσεις για να μην πελαγώνετε με την έλλειψη αποθηκευτικού χώρου

Στην περίπτωση που το σπίτι σας δεν διαθέτει ντουλάπες ή τουλάχιστον δεν διαθέτει τον επιθυμητό αριθμό ντουλαπών για να χωρέσει όλη η γκαρνταρόμπα σας δεν χρειάζεται να πελαγώνετε.

Η έλλειψη αποθηκευτικού χώρου όντως αποτελεί πρόβλημα, ωστόσο, αντιμετωπίζεται και λύνεται αρκετά εύκολα. Αρκεί να ακολουθήσετε τα δύο έξυπνα τρικ που ακολουθούν.

Η πρώτη επιλογή που έχετε είναι να χρησιμοποίησετε τον έναν τοίχο του δωματίου και να τον μετατρέψετε μόνοι σας σε μία «ανοιχτή» ντουλάπα. Τοποθετήστε σε αυτόν, λοιπόν, ράγες από την μία άκρη στην άλλη ή σε όσο μήκος χρειάζεστε και κρεμάστε ράφια ή μικροέπιπλα για να αποθηκεύσετε περισσότερα αντικείμενα. Στις ράγες μπορείτε να κρεμάσετε τα ρούχα σας, ενώ στα ράφια και τα μικροέπιπλα να τοποθετήσετε αξεσουάρ και παποούτσια. Ποια καλύτερη επιλογή από το να τα έχετε όλα ανοιχτά μπροστά σας και να κάνετε με μεγαλύτερη ευκολία τους συνδυασμούς που θέλετε;

Εναλλακτικά, για να ξεχωρίσετε τα ρούχα της καλοκαιρινής σεζόν από εκείνα της χειμερινής μπορείτε να καρφώσετε σε όλο το μήκος του τοίχου ένα ράφι πάνω στο οποίο θα τοποθετήσετε κουτιά και καλάθια για να αποθηκεύσετε τα ρούχα που δεν είναι άμεσης ανάγκης. Ακριβώς από κάτω μπορείτε να επιλέξετε κρεμάστες- σταντ για να κρεμάσετε τα ρούχα σας σε κοινή θέα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ