Αναμένεται ένταλμα σύλληψης για τη βασική ύποπτο της επίθεσης με βιτριόλι!

 

Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο για την επίθεση στην Ιωάννα

Το ένταλμα σύλληψης από τον εισαγγελέα περιμένουν από λεπτό σε λεπτό οι αστυνομικοί προκειμένου να περάσουν και επίσημα χειροπέδες στην 35χρονη ιδιωτική υπάλληλο από τον Παγκράτι που όπως όλα δείχνουν είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα. Στην κατοχή της βρέθηκαν μεταξύ άλλων μια περούκα και μια τηλεκάρτα.

Το κίνητρο της επίθεσης, σύμφωνα, με ασφαλείς πληροφορίες, είναι η ερωτική αντιζηλία. Η 35χρονη φέρεται να διατηρούσε δεσμό με έναν άνδρα, ο οποίος είχε έρθει το τελευταίο διάστημα κοντά και με την Ιωάννα.

Η 35χρονη είναι μια ιδωτική υπάλληλος η οποία κατά πληροφορίες είχε ερωτική αντιζηλία με την Ιωάννα.

Επίθεση με βιτριόλι - EKTAKTO: Προσήχθη μία γυναίκα – Καταθέτει στη ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που φαίνεται να πρόδωσε την συγκεκριμένη γυναίκα είναι ότι στην κατοχή της βρέθηκε η τηλεκάρτα με την οποία κάλεσε ταξί αλλά και η περούκα που χρησιμοποίησε. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι δεν επρόκειτο για άτομα που είχαν κεντρίσει από την αρχή το ενδιαφέρον της αστυνομίας, αλλά για δυο εντελώς νέα πρόσωπα.

Ο δικηγόρος της 34χρονη,ς Απόστολος Λύτρας, μιλώντας προ ημερών στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», ανέφερε ότι «έχει καεί το 93% του προσώπου της και το 20% του σώματός της. Οι πόνοι είναι αφόρητοι. Η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή όπως και της οικογένειάς της. Η ποσότητα του καυστικού υγρού που έριξε η δράστις ήταν πολύ μεγάλη.

Η Ιωάννα δεν έχει δει το πρόσωπό της και αντιλήφθηκε τη ζημιά στο πρόσωπο όταν είδε το χέρι της. Θα μείνει αρκετό διάστημα μέσα στο νοσοκομείο, οι γιατροί κάνουν μεγάλες προσπάθειες να μην χάσει την όρασή της από το αριστερό μάτι».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ