Σοκ στη Ζάκυνθο: Πυροβόλησαν εν ψυχρώ ζευγάρι - Πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου βλέπουν οι αστυνομικοί - Που στρέφονται οι έρευνες - ΒΙΝΤΕΟ

 

Μαφιόζικη δολοφονία το μεσημέρι στη Ζάκυνθο.  Αγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και ήταν ντυμένοι αστυνομικοί πυροβόλησαν ζευγάρι και σκότωσαν τη γυναίκα.

Το θύμα είναι η Χριστίνα Κλουτσινιώτη, γνωστή επιχειρηματίας της Ζακύνθου (σύμφωνα με πληροφορίες είχε ξενοδοχείο στον Λαγανά), που ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος  στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο άνδρας της.

Η γυναίκα έπεσε από τις σφαίρες που δέχτηκε στη Λιθακιά, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Σώστη (Σκλουμπού).

Οι δυο ένοπλοι έσπευσαν να εξαφανιστούν και βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό τους. 

Σύμφωνα με πλροφορίες του Tempo24.news οι αστυνομικοί βλέπουν πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου πίσω από την μαφιόζικη αυτή επίθεση. Το ζευγάρι που δέχτηκε επίθεση ήταν αντρόγυνο και μάλιστα έχουν ένα παιδάκι. Ο στόχος ήταν ο άντρας ωστόσο από την επίθεση ακαριαίο θάνατο βρήκε η γυναίκα που επέβαινε στην μηχανή ως συνοδηγος.

Η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.news θεωρεί πως πρόκειται για διαμάχη ομάδων που δρουν στην Ζάκυνθο. Μάλιστα το σημερινό χτύπημα δεν αποκλείεται να σχετίζεται με δολοφονία που έγινε παλαιότερα στο νησί.

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο-Τους πυροβόλησε ντυμένος αστυνομικός – Μία γυναίκα νεκρή

 

Ο άνδρας, ηλικίας 53 ετών, κατάφερε να απομακρυνθεί και να σταματήσει λίγα μέτρα, στο σπίτι φίλου του, πιο κάτω για βοήθεια και κλήθηκε ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει 3 σφαίρες στο σώμα του. Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και εξετάζεται το ενδεχόμενο της αεροδιακομιδής του στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης