Αγιασμός για το 10ο κατάστημα της «3Α ΑΡΑΠΗΣ»

ΚΑΙ EXTRA φυλλάδιο προσφορών που δεν πρέπει να χάσετε!

 

Σε στενό κύκλο, λόγω των ειδικών περιστάσεων, τα «3Α ΑΡΑΠΗΣ» πραγματοποίησαν την Παρασκευή 05 Ιουνίου τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος επί της 3ου Ορειβατικού 42 και Αγ. Παρασκευής.

Οι πελάτες που είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το κατάστημα απόλαυσαν τις ασυναγώνιστες προσφορές με πολλές εκπλήξεις σε μία εορταστική ατμόσφαιρα. Το EXTRA φυλλάδιο προσφορών ισχύει αποκλειστικά για το νέο κατάστημα έως τις 15/06, με αμέτρητα 1+1 δώρο και προϊόντα με 50% έκπτωση (μπορείτε να το δείτε εδώ), και ισχύει αποκλειστικά για το νέο κατάστημα.

Το πατραϊκό κοινό αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το νέο κατάστημα προσφέροντας δύναμη και ώθηση στους εργαζομένους με θετικότατα σχόλια για τον ζεστό, σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό του καταστήματος, που εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρείας ανανέωσης και επέκτασης του δικτύου καταστημάτων της εταιρείας.

Το σημείο είναι σε κομβική θέση και καλύπτει ένα σημαντικό κενό που υπήρχε στην περιοχή. Διαθέτει ποικιλία προϊόντων και εξυπηρετεί πλήρως τις καθημερινές ανάγκες των πελατών με τη μεγάλη γκάμα τυροκομικών προϊόντων, τοπικών και συνάμα ποιοτικών προϊόντων από την αχαϊκή γη και την ευρύτερη Ελλάδα, καθώς επίσης με χιλιάδες άλλα επώνυμα προϊόντα.

 Η διοίκηση σε ανακοίνωσή της αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Εν μέσω τόσο δύσκολων συνθηκών καταφέραμε και ολοκληρώσαμε με επιτυχία την προγραμματισμένη, από το προηγούμενο έτος, λειτουργία 2 νέων καταστημάτων μέσα στο 2020, το οποίο είναι αποτέλεσμα της μεγάλης εμπιστοσύνης που μας δείχνει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, επιβραβεύονται όλες οι προσπάθειες που γίνονται από το δυναμικό της εταιρείας μας, προκειμένου να εξασφαλίζουμε συνεχόμενα μεγάλες προσφορές και ποιότητα σε βασικά είδη, ώστε ο καταναλωτής να αποκομίζει σημαντικά οφέλη σε κάθε του επίσκεψη στα καταστήματά μας.

Αυτά τα καταστήματα σηματοδοτούν και την τροχιά ανάπτυξης της εταιρείας μας σε όλα τα επίπεδα με στόχο να βελτιώσουμε συνολικά την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή. Φυσικά δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εργαζομένους για τη συνολική προσφορά τους, τη στάση τους και την αγάπη τους για τη δουλειά που αποτελούν τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης της εταιρείας μας.»

Η εταιρεία «3Α ΑΡΑΠΗΣ» λειτουργεί από το 1984 και σήμερα αριθμεί 10 καταστήματα στην Πάτρα, 2 μεγάλες αποθήκες, περίπου 150 άμεσους και έμμεσους εργαζομένους και χιλιάδες πελάτες που τη στηρίζουν με την καθημερινή επιλογή τους.

Η «3Α ΑΡΑΠΗΣ» έχει αξιοσημείωτη προσφορά στην τοπική κοινωνία ιδιαίτερα γνωστή για το φιλανθρωπικό έργο της και αποτελεί μια από τις πιο αξιόλογες επιχειρήσεις στην αχαϊκή πρωτεύουσα και την ευρύτερη περιοχή. Ιδρυτές και ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι τα τρία αδέρφια Γεώργιος, Νικόλαος και Διονύσιος Αράπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στη λιανική πώληση τροφίμων αλλά και στο χονδρικό εμπόριο, τροφοδοτώντας άλλα καταστήματα εντός και εκτός Πατρών.