Δικογραφία για το υπαίθριο γλέντι στην Κάτω Αχαΐα για διατάραξη και παρακώλυση συγκοινωνίας - Επίθεση σε Αστυνομικό - ΒΙΝΤΕΟ

Κατά τη σύλληψη
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

Για διατάραξη και παρακώλυση συγκοινωνίας, σχηματίστηκε δικογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, για το υπαίθριο γλέντι στη συνοικία ρομά στην Κάτω Αχαΐα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα ξημερώματα, μετέβησαν στο σημείο (πλατεία Δύμης) αστυνομικοί και ζήτησαν να κλείσει η μουσική από τα μεγάφωνα, γεγονός το οποίο συνέβη. Επανήλθαν όμως λίγη ώρα αργότερα, καθώς διαπιστώθηκε ότι οι διοργανωτές του γλεντιού έβαλαν πάλι τη μουσική δυνατά! Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια της σύλληψης, του διοργανωτή του γλεντιού, συγκεντρώθηκαν πολλά άτομα στο χώρο ενώ ένας από αυτούς επιτέθηκε σε αστυνομικό με αποτέλεσμα, να τον τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά. Γεγονός για το οποίο έχει ενημερωθεί και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας. 

Το γλέντι, να υπενθυμίσουμε έγινε το βράδυ της Κυριακής στον οικισμό των Ρομά στην Κάτω Αχαΐα και συγκεκριμένα στην πλατεία Δύμης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη του δήμου δυτικής Αχαΐας, επικοινώνησαν με τις αρχές για το συγκεκριμένο περιστατικό της Κυριακής, ενώ ήδη ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, έχει στείλει επιστολή σε όλες τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες για τα υπαίθρια γλέντια και την όχληση που προκαλούν στους δημότες. 

Τα βίντεο στις 08/06/2020 (ώρες: 00:35 και 06:40) είναι αναρτημένα από τον Γεράσιμο Παναγόπουλο, πρόεδρο του ΣΕΔΙΠ. 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης