ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ η στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει με ταχύτητα πάνω σε 24χρονο δικυκλιστή στην Κρήτη

Ο οδηγός της μηχανής εκσφενδονίζεται στον αέρα και μετά στην άσφαλτο

Ακόμη ένα τροχαίο σημειώθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Χερσόνησο, το οποίο μάλιστα καταγράφηκε και σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Σε αυτό καταγράφεται η μετωπική σύγκρουση μεταξύ ενός αυτοκινήτου και μιας μοτοσικλέτας, με το σκηνικό να προκαλεί σοκ. Ο οδηγός της μηχανής είναι ένας 24χρονος ανθιποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, που εκσφενδονίζεται στον αέρα και μετά στην άσφαλτο, μπροστά στα μάτια του φίλου του που τον ακολουθούσε με άλλο δίκυκλο όχημα.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, οι μοτοσικλετιστές κινούνται κανονικά στη δεξιά λωρίδα, φορώντας και προστατευτικά κράνη. Όπως αναφέρει το Κρήτη TV, το ασημί ΙΧ που μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα και «θερίζει» κυριολεκτικά τον άτυχο οδηγό της μηχανής.

Ο φίλος του γλυτώνει σαν από θαύμα και σπεύδει δίπλα του για να τον βοηθήσει. Το ασημί ΙΧ που οδηγούσε ένας Βούλγαρος υπήκοος συνεχίζει την τρελή πορεία του και πέφτει πάνω σε μαντρότοιχο.

Το τροχαίο ατύχημα που κόστισε τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου ανθυποπλοίαρχου σημειώθηκε στο Σαραντάρη Χερσονήσου, εκεί που οι στενοί δρόμοι δεν προσφέρονται για υψηλές ταχύτητες, όπως αυτές που συνετέλεσαν στο τροχαίο το οποίο σημειώθηκε τα προηγούμενα 24ωρα αναφέρει το ρεπορτάζ.

Την ίδια στιγμή η κοινωνία της Ιεράπετρας παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την κατάσταση της υγείας ενός 23χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Το τροχαίο ατύχημα που κόστισε τον τραυματισμό του, σημειώθηκε στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής, στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας Βιάννου, όταν ένας 77χρονος κάτοικος της περιοχής, που οδηγούσε αγροτικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση τους Μύθους τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε σοβαρά, ενώ ο ίδιος είχε ολοκληρώσει τις αγροτικές του εργασίες και επέστρεφε στο αυτοκίνητό του.

Διαβάστε επίσης