Πάτρα: Σήμερα η νεκροψία στην 27χρονη Δώρα – Ολοι περιμένουν απαντήσεις για την τραγωδία

 

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της 27χρονης Δώρας από την Ηλεία η οποία αφού γέννησε με καισαρική στο Νοσοκομείο του Ρίου, λίγο μετά κατέληξε στην ΜΕΘ όπου και εξέπνευση το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουνίου.

Η οικογένεια ζητά απαντήσεις και η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου μιλώντας στον ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι την Τρίτη θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή και σημείωσε ότι αν έγινε ιατρικό λάθος πρέπει να δοθούν απαντήσεις. Επίσης η οικογένεια έχει ορίσει τεχνικό σύμβουλο, ενώ έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη. Πρόσθεσε δε, πως το βρέφος αντιλαμβάνεται την απουσία της μάνας του και πως το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπητό στην περιοχή και για τον χαμό της κοπέλας θρηνεί όλη η Ηλεία. Υπενθυμίζεται ότι η 6η ΥΠΕ έχει διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση.

Το πρώτο συμβάν στη νέα Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: Ο καθηγητής Στέφανος Σκαρπέλος είναι ο άνδρας που πνίγηκε στα Βραχνέικα

Πλαζ Πάτρας: “Χρυσή” διάρρηξη – Έσπασαν τζάμι αυτοκινήτου και άρπαξαν χρήματα και πανάκριβο ρολόι!

Η Τροχαία έκοψε την Πάτρα στα δύο! Συνθήκες κυκλοφοριακής “κόλασης” μέχρι την Κυριακή το βράδυ

Πάτρα: Μέσα σε 3 μήνες… έχασε τη “μάχη”!

Τέλος στο θρίλερ σε Πάτρα και Κ. Αχαΐα με τον 13χρονο που εξαφανίστηκε – Πού και γιατί κρυβόταν – ΝΕΟΤΕΡΑ

‘Εκοψαν μέρα μεσημέρι την Κορίνθου-Κυκλοφοριακή κόλαση στο κέντρο της Πάτρας-Αποκλείστηκε και η Κανακάρη από χαλασμένο λεωφορείο-ΦΩΤΟ

Αχαΐα – Θρίλερ με 13χρονο: Πήρε το ΙΧ του πατέρα του και εξαφανίστηκε – Έχουν “σηκωθεί” ακόμη και drone για τον εντοπισμό του