Τα δερμάτινα ρούχα σε έντονα χρώματα κυριαρχούν και το καλοκαίρι

 

Το δέρμα είναι αγαπημένο υλικό στη βιομηχανία της μόδας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ίσως από τις πιο διαχρονικές τάσεις και με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σημαντικά. Σήμερα επιλέγουμε περισσότερο τη faux εκδοχή των δερμάτινων ρούχων και αξεσουάρ, σεβόμενοι πλήρως τα ζώα και τη φύση.

Στις Εβδομάδες Μόδας που πραγματοποιήθηκαν για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2020, πολλοί οίκοι μας έδωσαν εντυπωσιακά look και δυνατές εικόνες έχοντας ως στοιχείο το δέρμα. Οι πασαρέλες γέμισαν από χρωματιστά δερμάτινα ρούχα σε όλες τους τις εκδοχές και έτσι πειστήκαμε πως πρόκειται για την τάση που θα βλέπουμε παντού αυτό το καιρό. Τα μοντέλα φόρεσαν μοναδικά παντελόνια, φούστες, crop top, φορέματα και γκαμπαρντίνες που πραγματικά αξίζει να εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Άλλωστε, το total leather look φορέθηκε πολύ το χειμώνα που μας πέρασε και ομολογούμε πως μας άρεσε πολύ. Όπως ίσως γνωρίζεις την άνοιξη και το καλοκαίρι επιλέγουμε πιο φωτεινά ή παστέλ χρώματα για τις εμφανίσεις μας. Τόλμησε να εντάξεις στο ντύσιμό σου ένα δερμάτινο jacket ή ένα crop top σε έντονο χρώμα για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και να κερδίσεις στιλιστικούς πόντους.

Δεν είναι λίγες οι celebrities και οι influencers που έσπευσαν να υιοθετήσουν την τάση και να κάνουν ντυσίματα που εμπνέουν κομψότητα και φινέτσα. Οι μεγάλοι οίκοι μόδας όπως ο Givenchy, Bottega Veneta, Annakiki και Rambaldi ποντάρουν πολύ φέτος στο δέρμα.

Διαβάστε επίσης