Πάτρα: Χαμός στην ΜΕΘ του ΠΠΝΠ μετά από θάνατο κοριτσιού 5,5 ετών-Επεισόδια και ένταση-Κλήθηκε η Αστυνομία-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό επεισόδιο έγινε λίγο μετά τις 10 το πρωΐ της Παρασκευής στον τρίτο όροφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, άτομα τα οποία βρίσκονταν έξω από την ΜΕΘ, άρχισαν να προκαλούν ένταση στους χώρους ενώ άμεσα από το Νοσοκομείο ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας.

Αστυνομικοί έφθασαν άμεσα στο σημείο και επενέβησαν έτσι ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις. Όπως πληροφοείται το tempo24.news, η ένταση και τα επεισόδια προκλήθηκαν όταν συγγενείς και συνοδοί κοριτσιού 5,5 ετών ενημερώθηκαν για τον θάνατό του. Το κοριτσάκι είχε εισαχθεί στην ΜΕΘ με αναπνευστικό πρόβλημα. Μάλιστα επειδή κρίθηκε ύποπτο για covid 19 έγινε έλεγχος αλλά ήταν αρνητικός. Τελικά το παιδί κατέληξε σήμερα το πρωΐ.

Γαρίδες με κουσκούς και λεμονάτο dressing

Το σοκαριστικό βίντεο την στιγμή που άντρας βάζει φωτιά σε βαγόνι του μετρό στη Σεούλ

Αστυνομικές ειδήσεις από τη Δυτ. Ελλάδα

ΠΡΙΣΜΑ: Καταιγίδα επιτυχιών!! 

Εκπαιδευτικά κέντρα ΟΡΜΗ-ΑΡΙΣΤΑ: Ενθουσιασμός για τις πρωτιές

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 27 Ιουνίου 2025

Πάτρα: Ο Βαγγέλης Μπαρούχας έσπασε το κοντέρ και μπαίνει Ιατρική

Κόκκαλης: Τι λέει για την εμπλοκή του ονόματος του στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ- “Εγώ δεν ζήτησα ρουσφέτι”