Κτήμα Γουρδούπη: Το ιδανικό μέρος που ικανοποιεί όλες σας τις επιθυμίες - Ανοιχτοί, μεγάλοι χώροι, σπιτικά φαγητά, πλούσιες δράσεις για παιδιά! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Το Κτήμα Γουρδούπη στην Χαλανδρίτσα Πάτρας, είναι ο ιδανικός χώρος για να πραγματοποιήσει κάθε σας επιθυμία και να φιλοξενήσει όλες τις εκδηλώσεις σας. 

Με τα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί, το Κτήμα Γουρδούπη, είναι ίσως ο μοναδικός χώρος στην περιοχή μας, που διαθέτει τόσο μεγάλους χώρους για:

Δεξιώσεις γάμου

// Βαπτίσεις

// Παιδικά πάρτι

// Συνέδρια

// Συναυλίες

// Επαγγελματικά γεύματα

// Εκθέσεις .

 Στις εκδηλώσεις η επιχείρηση προφέρει γεύματα και επιδόρπια αποκλειστικά της δικής της κουζίνας.

Αν θέλετε να κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας ή τη βάφτιση του παιδιού σας, το κτήμα Γουρδούπη προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον σε μία καταπράσινη έκταση δίπλα από την πισίνα.

Στο κτήμα Γουρδούπη θα βρείτε γήπεδο 11x11 για αθλητικές δραστηριότητες και αγώνες, εστιατόριο που σερβίρονται παραδοσιακά φαγητά στον ξυλόφουρνο, καφετέρια, χώρους δεξιώσεων, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, λαογραφικό μουσείο, πισίνα, κτήματα, ελαιώνες.

Είναι το ιδανικό μέρος για μικρούς και μεγάλους. Κάθε σαββατοκύριακο περιμένουμε εσάς και τα παιδιά σας να νιώσετε μοναδικές στιγμές ηρεμίας και χαράς στο ζεστό και φιλόξενο χώρο μας, να απολαύσετε το φυσικό περιβάλλον, τον καφέ και το φαγητό σας.

Στο Κτήμα Γουρδούπη διατίθενται:

Αίθουσα χωρητικότητας 300 ατόμων
Ανοικτός χώρος 1000 ατόμων
Οτικοακουστικός εξοπλισμός

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:
Παπαδοπούλου Γ. 698 8066857,
Γουρδούπης Γ. 698 5938711

http://www.ktimagourdoupi.gr/

Τηλ./Fax: 26940 22136

ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Διαβάστε επίσης