Ιωάννα Μαλέσκου: Η "Μενεγάκη της Κρήτης" μετακομίζει στον ΣΚΑΪ

Τι εκπομπή θα αναλάβει

Έτοιμη να αναλάβει δράση στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ είναι η "Μενεγάκη της Κρήτης", όπως αποκαλούν συχνά την εντυπωσιακή Ιωάννα Μαλέσκου.

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούσε η φήμη ότι θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιάγκα στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή του OPEN "Ευτυχείτε" και επικαλείται η εφημερίδα "Espresso", η εκρηκτική παρουσιάστρια είναι έτοιμη να εγκατασταθεί στην Αθήνα, φεύγοντας από τη Μεγαλόνησο και παίρνοντας τα ηνία ενός κόνσεπτ ιδιαίτερα γνώριμου στην ίδια λόγω της πολύχρονης θητείας της στον τοπικό σταθμό "Κρήτη TV" και την εκπομπή "Καλό μεσημέρι". Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα; Σύμφωνα με την "Espresso" της Δευτέρας, ο παρουσιαστής οδεύει προς τη βραδινή ζώνη.

Πάντως το όνομα της ξανθιάς καλλονής με το ωραίο στυλ και το "καυτό" κορμί έχει ακουστεί επανειλημμένα για διάφορα τηλεοπτικά πρότζεκτ, όπως για το "My Style Rocks", ενώ λέγεται ότι υπήρξε και επαφή με τον ALPHA προκειμένου να καλύψει το κενό της Ελένης Μενεγάκη, μετά την αποχώρηση της τελευταίας. "Η πρόταση έγινε πριν από πολύ καιρό. Ο λόγος που δεν δέχτηκα ήταν θέμα αρχών και αφορούσε κάποιους όρους του συμβολαίου" ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα ενώ πρόσφατα αποκάλυψε ότι είναι έτοιμη να βάλει την υπογραφή της σε συμβόλαιο συνεργασίας με κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, αλλά δεν είπε ποιο είναι αυτό.

Σήμερα, πάντως, κυκλοφόρησαν νέες φήμες, που ναι μεν αναφέρουν ότι η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου, ωστόσο την... τοποθετούν σε άλλη ζώνη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» του STAR, οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν προτείνει στην Ιωάννα να αναλάβει ένα πρωινό μαγκαζίνο όπως αυτό που κάνει στην Κρήτης. Βέβαια, υπάρχει και μία ακόμα ιδέα, προκειμένου να αναλάβει μια καθημερινή εκπομπή μόδας και ομορφιάς.

Διαβάστε επίσης