Δυτική Αχαΐα: Στον Μ. Χρυσοχοΐδη για τα Σαγέικα

 

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θα επιχειρήσει να συναντήσει τις επόμενες ημέρες ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, ζητώντας τη δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος στα Σαγέικα, όπως ανέφερε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας. 

Αστυνομικό Τμήμα στα Σαγέικα ζητά ο δήμος δυτικής Αχαΐας

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο Κ. ΜΥΛΩΝΑΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡ. ΜΑΛΛΙΑΡΗ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ, ΩΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
Το αίτημα της δημοτικής αρχής για αστυνομικό τμήμα στα Σαγέικα, ζωήρεψε ωστόσο, τις φωνές διαμαρτυρίας από την Τοπική Κοινότητα Μετοχίου όπου εκεί ζουν μόνιμα χιλιάδες εργάτες γης και μετανάστες. Κάτοικοι και επαγγελματίες, μεταφέρουν ότι δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλούνται δυσάρεστα περιστατικά, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια, η καθημερινότητα των ντόπιων και των παιδιών τους, έχει αλλάξει, ζητώντας και σε αυτή την περιοχή, μεγαλύτερη μέριμνα για τη δημόσια ασφάλεια.