Πάτρα: Η ΕΕΑΣΚΠ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης

 

  Η ΕΕΑΣΚΠ πραγματοποίησε ¨Εκδήλωση Σύνδεσης¨ το Σάββατο 30 Μαΐου 2020–Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης όπου μέλη, φίλοι και εθελοντές της ΕΕΑΣΚΠ λαμβάνοντας υπόψη τα απαραίτητα μέτρα προστασίας βρέθηκαν στην Πάτρα στην Πλατεία Γεωργίου από τις 8:00 μ.μ. έως τις 10:00 μ.μ., μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο ‘ ¨Απόλλων¨, το οποίο φωταγωγήθηκε  με τα χρώματα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων.

  Την ¨Εκδήλωση Σύνδεσης¨ τίμησαν με την παρουσία τους η κα Σοφία Σιδέρη, εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας κ. Κώστα Μάρκου,  ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Γ΄ Αντιπρόεδρος της ΕΣΑμεΑ κος Αντώνης Χαροκόπος, το Επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ ο Συγγραφέας και Δημοσιογράφος κος Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, η Πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου ¨Αγκαλιάζω¨  κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, η Πρόεδρος της ΕΛΕΑΝΑ Πάτρας κα Μάχη Σαλαμαλίκη, η Πρόεδρος του  Συλλόγου Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης ασθενών με κακώσεις Νωτιαίου Μυελού, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Παραπληγικών Πάτρας και μέλος της ΕΕΑΣΚΠ η Παθολόγος- Λοιμωξιολόγος Επιμελήτρια ΕΣΥ ΠΓΝΠ κα Ιουλία Συροκώστα-Σταθοπούλου, η Πρόεδρος του ΙΦΝΕ Αχαΐας κα Νίκη Καρακάση, η Πρόεδρος του συλλόγου Ζωή Γλυκιά κα Βασιλική Γούλα καθώς και μέλη των Δ.Σ. από τους παραπάνω Κοινωνικούς Φορείς.

  Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά για την παρουσία και τη στήριξη όλων όσων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση Σύνδεσης και συγχαίρει όλα τα μέλη πάσχοντες από Πολλαπλή Σκλήρυνση, γιατί κατάφεραν με αλληλεγγύη , δύναμη και αγάπη να μεταδώσουν την ελπίδα και το μήνυμα ότι όλοι μαζί « ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» και ότι η Ζωή με την Πολλαπλή Σκλήρυνση είναι απρόβλεπτη και γεμάτη προκλήσεις αλλά συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια να προχωράμε χαμογελώντας!

  Σκοπός της ¨Εκδήλωσης Σύνδεσης¨ ήταν να εξαλειφθούν τα κοινωνικά εμπόδια που αφήνουν τα άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση, να αισθάνονται μοναχικά και κοινωνικά απομονωμένα. 

 

 

Διαβάστε επίσης