Πάτρα - Εστίαση: Τέλος οι συστάσεις - Από 1η Ιουνίου, έλεγχοι και πρόστιμα

 

Σοβαρό προβληματισμό έχει προκαλέσει στη μεγάλη μερίδα των επαγγελματιών εστίασης της Πάτρας που λειτουργούν νομίμως, η λειτουργία επιχειρήσεων που παραβιάζουν τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό. 

Πληροφορίες του tempo24, αναφέρουν ότι από Δευτέρα 1η Ιουνίου, οι έλεγχοι από την Αστυνομία θα είναι αυστηρότεροι και μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν θα μένουν στις συστάσεις, αλλά θα επιβάλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Ο σχεδιασμός των αστυνομικών αρχών, φέρεται να κρίνεται αναγκαίος, καθώς έχει διαπιστωθεί από την πρώτη εβομάδα της άρσης των μέτρων στην εστίαση, ότι αρκετοί επαγγελματίες δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας του καταναλωτικού κοινού με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στη μεγάλη πλειοψηφία των επαγγελματιών που εφαρμόζουν τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, προβληματισμό προκάλεσαν οι εικόνες συνωστισμού σε επιχειρήσεις την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και στο ΣΚΕΑΝΑ που έγινε δέκτης παραπόνων από μέλη επαγγελματίες για την τήρηση των μέτρων.  

Διαβάστε επίσης