Πάτρα: Η Αστυνομία "γράφει" ονοματεπώνυμα για τους πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κλαμπ-Βρέθηκαν κάλυκες και θα κληθούν άτομα για καταθέσεις

Λίγο πριν την ταυτοποίηση των ατόμων που φέρεται να συμμετείχαν στο επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από παραλιακό κλαμπ της Πάτρας τη νύχτα της Πέμπτης (προς την Παρασκευή), βρίσκονται οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news πρόκειται για τέσσερις (ίσως και πέντε) άνδρες που κάτω από περίεργες συνθήκες ενεπλάκησαν στο επεισόδιο και μάλιστα κάποιος  από αυτούς πυροβόλησε με πιστόλι στον αέρα.

Το περιστατικό αναστάτωσε την νυχτερινή ζωή της πόλης και μάλιστα λίγες ημέρες μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής και μετά την αποκάλυψή του αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και προβληματισμού σε πολλά σημεία της Πάτρας και φυσικά στον χώρο των ιδιοκτητών καταστημάτων διασκέδασης.

Όπως έγραψε και χθές το tempo24.news οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως τρια νεαρά άτομα επισκέφθηκαν το χώρο, όμως η ένδυση τους δεν ήταν κατάλληλη. Υπεύθυνος του καταστήματος τους ζήτησε να αποχωρήσουν. Εκείνοι αρχικά αρνήθηκαν, αλλά στη συνέχεια έφυγαν. Και ενώ όλοι, επιχειρηματίας και εργαζόμενοι θεώρησαν το θέμα λήξαν, λίγα λεπτά αργότερα οι "θαμώνες" επέστρεψαν, όπως αποδείχθηκε με άγριες διαθέσεις. Ο ένας εξ αυτών μάλιστα έφερε όπλο (πιστόλι) και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. 

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό από αυτόπτες μάρτυρες. Αστυνομικοί της Ασφάλειας έφθασαν αργότερα στην περιοχή και μάλιστα μετά από έρευνες κατάφεραν να συλλέξουν και κάλυκες από το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε  ο ένας από τους δράστες.

Παρά το γεγονός οτι δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις για το επεισόδιο, για την υπόθεση ξεκίνησε προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να κληθούν άτομα για καταθέσεις.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών μπαίνουν σύμφωνα πάντα με πληροφορίες και οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο, προκειμένου να αναζητηθούν ευρήματα τα οποία να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Να σημειωθεί τέλος πως για τα αίτια του περιστατικού ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα (και όχι απλά και μόνο η ακατάλληλη ένδυση κάποιων εκ των φερόμενων ως πρωταγωνιστών) με στόχο να επιβεβαιωθεί ή να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εντασσεται σε πιθανή δράση μελών ομάδας ή ομάδων που επιδιώκουν να εμπλακούν σε δραστηριότητα προστασίας νυχτερινών καταστημάτων.