Γιάννης Καρβέλης: Στο πεζοδρόμιο και πάλι για να ακούσει

29/05/2020 | 10:55

 

Και πάλι ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης κατέβηκε από το γραφείο του για να ακούσει τις διαμαρτυρίες συγκεντρωμένων.

Αυτή τη φορά επρόκειτο για συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας.

Ο Διοικητής δεν αρκέστηκε στην εύκολη λύση της υποδοχής μίας επιτροπής στο γραφείο του, αλλά επέλεξε την βάσανο της απ ευθείας συνομιλίας στο πεζοδρόμιο, εκεί που βρισκόταν το σύνολο των συγκεντρωμένων.

Δεν το λες και εύκολο, ούτε συνηθισμένο.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα