Lufthansa: Διπλασιάζει τις πτήσεις από Φρανκφούρτη και Μόναχο για Αθήνα

 

Ο Όμιλος Lufthansa επεκτείνει εκ νέου το πρόγραμμα πτήσεων του Ιουνίου και διπλασιάζει τα δρομολόγια για Αθήνα από Φρανκφούρτη και Μόναχο από τις 15 του μηνός, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πάνω από 2.000 εβδομαδιαίες πτήσεις του γερμανικού αεροπορικού κολοσσού συνδέουν περισσότερους από 130 προορισμούς παγκοσμίως.

Όσον αφορά την Ελλάδα, ο όμιλος Lufthansa διπλασιάζει από τα μέσα Ιουνίου τις πτήσεις για Αθήνα από Φρανκφούρτη και Μόναχο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους επιβάτες να επισκεφτούν την πρωτεύουσα, είτε για διακοπές είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa επεκτείνουν σημαντικά το πρόγραμμα πτήσεων τους για το δεύτερο μισό του Ιουνίου 2020, δίνοντας έμφαση στους καλοκαιρινούς τουριστικούς προορισμούς. 

Από τις 15 Ιουνίου, η Lufthansa θα επαναφέρει πτήσεις σε περίπου 20 προορισμούς σε Γερμανία και Ευρώπη από την Φρανκφούρτη και σε 34 από το Μόναχο, αυξάνοντας περαιτέρω το πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας, το οποίο αναπτύσσεται προοδευτικά τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι νέες αυτές πτήσεις περιλαμβάνουν προορισμούς διακοπών όπως Ντουμπρόβνικ, Φάρο, Βενετία, Ίμπιζα και Μάλαγα από τη Φρανκφούρτη και Πόρτο, Σπλιτ, Κύπρο, Μπιάριτς, Αγκαντίρ και πολλούς ακόμη από το Μόναχο. Επιπλέον, θα αυξηθεί η συχνότητα των εβδομαδιαίων πτήσεων σε ήδη δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Μαγιόρκα και το Σιλτ, με αποτέλεσμα οι συνολικές πτήσεις της εταιρείας από Φρανκφούρτη και Μόναχο για τον Ιούνιο να αυξηθούν από 500 σε 900 εβδομαδιαίως.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ