Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη Ιωάννα έχει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της

 

Τον δικό της αγώνα δίνει η 34χρονη Ιωάννα, της οποίας η ζωή έχει αλλάξει δραματικά μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι.

Η νεαρή γυναίκα υπεβλήθη σε δεύτερο τρίωρο χειρουργείο Τα εγκαύματα που έχει υποστεί είναι πολύ σοβαρά στο πρόσωπο και στο σώμα της. Σύμφωνα με το Mega, μόλις το 7% του προσώπου της παραμένει αλώβητο, ενώ το 93% έχει υποστεί βλάβη. Παράλληλα, το 18% του προσώπου της φέρει σοβαρά εγκαύματα.

Δεν έχει ζητήσει να δει το πρόσωπό της

Οι γιατροί αναφέρουν ότι η επέμβαση πήγε καλά. Τόσο οι ίδιοι όσο και οι ειδικοί ψυχολόγοι προσπαθούν να τη στηρίξουν στον αγώνα της, την ώρα που η 34χρονη έχει ιδιαίτερα βεβαρημένη υγεία.

Μέχρι στιγμής, η κοπέλα δεν έχει ζητήσει να δει το πρόσωπό της, ενώ τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλά.

Σφίγγει ο κλοιός για τις ύποπτες 

Μικραίνει ο κύκλος των υπόπτων γυναικών μετά από καταθέσεις και στοιχεία που προκύπτουν από τις εντατικές έρευνες της ειδικής ομάδας των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας για να λύσουν το γρίφο της υπόθεσης που κωδικοποιημένα αποκαλούν «Βιτριόλι» και να φθάσουν στα ίχνη της σατανικής μασκοφόρου.

Έτσι, με τα νέα δεδομένα ο κύκλος των υπόπτων «σφραγίζει» στις πέντε με κομβική ημερομηνία το Σάββατο όπου οι πληροφορίες λένε ότι αν όλα πάνε καλά, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Την ίδια ώρα, η συνάντηση που είχαν προγραμματίσει σήμερα οι αστυνομικοί με την 34χρονη Ιωάννα στο ψυχρό δωμάτιο της Μονάδας Εγκαυμάτων ματαιώθηκε γιατί η γυναίκα είναι ιδιαίτερα καταπονημένη και αυτό που περιμένουν είναι να καθορίσουν πλέον οι γιατροί το πότε θα είναι σε θέση να τους μιλήσει.

Το Σάββατο είναι κομβική ημερομηνία καθώς τότε οι αστυνομικοί θα έχουν στα χέρια τους δύο πράγματα.

Από τη μία, τα αποτελέσματα από τις σαρώσεις των επικοινωνιών όπου θα δουν πλέον ξεκάθαρα ποιο από τα πέντε πρόσωπα βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και δεύτερον το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει να «καθαρίσουν» τη φιγούρα της γυναίκας που έχουν απομονώσει στα βίντεο για να δουν με ποια από τις υπόπτους «κουμπώνει».
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ