"Ο Γιατρός": Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της τούρκικης σειράς του ΣΚΑΪ

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον γοητευτικό Taner Ölmez

Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδας, μέσα από την τούρκικη σειρά, «Ο Γιατρός: Η ιστορία ενός θαύματος» που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ κι έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ο τηλεοπτικός «Αλί Βεφά είναι ένας ασυνήθιστος νεαρός που πάσχει από το «σύνδρομο του σοφού», μια σπάνια μορφή αυτισμού όπου ο πάσχων μπορεί να έχει προβλήματα σε ορισμένες διανοητικές ικανότητες και ταυτόχρονα να είναι ιδιοφυΐα σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα. Μάλιστα, κατάφερε να γίνει γιατρός με ειδικότητα στον τομέα της χειρουργικής

Η ιστορία του νεαρού έχει συγκινήσει τους τηλεθεατές, με τη σειρά στην Τουρκία να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, το ενδιαφέρον έχει κερδίσει και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής, ο Taner Olmez.

Ποιος όμως είναι ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός;

Ο Taner Olmez γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου το 1986 και ξεκίνησε την καριέρα του στην υποκριτική το 2009. Σήμερα, θεωρείται ένας από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, στην Τουρκία. Μάλιστα, πέρυσι κέρδισε το βραβείο του «Πιο επιτυχημένου ηθοποιού της χρονιάς».

Ο 34χρονος ηθοποιός ασχολείται και με τη μουσική, τραγουδώντας σε σκηνές της γειτονικής χώρας. Όπως έχει δηλώσει, του αρέσουν τα ταξίδια ενώ δηλώνει οπαδός της Μπεσίκτας.

Τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολα. Ο πατέρας του ήταν κρεοπώλης στην Κωνσταντινούπολη, αλλά οι γονείς του χρειάστηκε να μετακομίσουν στην Ελβετία ως μετανάστες προκειμένου να βγάλουν τα προς το ζην. Ο ηθοποιός έχει έναν αδελφό, αλλά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, λόγω των οικονομικών δυσκολιών, ζούσαν σε διαφορετικές περιοχές και με διαφορετικούς συγγενείς ο καθένας.

Τα δύο αδέρφια συναντήθηκαν για  πρώτη φορά όταν ο Taner Olmaz ήταν 4 χρόνων και τον πρώτο καιρό ο αδελφός του είχε για εκείνον μεγάλο θυμό. Ωστόσο, οι σχέσεις τους γρήγορα αποκαταστάθηκαν.

Στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός έχει  βρει την ευτυχία στο πλευρό της συναδέλφου του, Ece Cesmioglu. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί, ο γάμος είναι προ των πυλών.