Θεσσαλονίκη: Το αναπάντεχο δώρο στον Μητσοτάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Η συγκινητική φωτογραφία πριν από 35 χρόνια

Ένα συγκινητικό δώρο έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανο Τσόλη, σήμερα, κατά την περιοδεία του στη συμπρωτεύουσα.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο κ. Τσόλης σε δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης, δώρισε στον πρωθυπουργό μια φωτογραφία που είχε στο αρχείο του. Πρόκειται για μία φωτογραφία των γονιών του πρωθυπουργού, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της Μαρίκας Μητσοτάκη σε μια κοινωνική εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί πριν από περίπου 35 χρόνια.

Πρώτη στάση της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν στον Υπεραστικό Σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία» όπου τον συνόδευσαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Νίκος Σταθόπουλος. Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό παρέστησαν, επίσης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας, ο εντεταλμένος σύμβουλος και γενικός διευθυντής του ΟΑΣΘ, Ιωάννης Ρετζεπέρης, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανος Τσόλης, ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Καλογερούδης και Γιάννης Τόσκας αντίστοιχα, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Γιάννης Λάμπρου και ο α’ αντιπρόεδρος του ΕΕΘ, Γιώργος Ηλιάδης.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος σταθμός φιλοξενεί τον σταθμό μετεπιβίβασης για τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ τις οποίες ανέλαβαν και ήδη εκτελούν τα ΚΤΕΛ.

Μόλις έφτασε στον σταθμό ο πρωθυπουργός, κατευθύνθηκε σε ένα λεωφορείο της γραμμής 51 που εκτελεί το δρομολόγιο Σίνδος-Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός και στη συνέχεια μπήκε σε λεωφορείο της γραμμής 80 (ΚΤΕΛ-Μάλγαρα). Ευδιάθετος και χαμογελαστός, χαιρέτησε τον οδηγό, ενώ ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στ. Τσόλης τον ενημέρωσε για τις επενδύσεις που έχουν γίνει στο πλαίσιο της ανάληψης από τα ΚΤΕΛ συγκοινωνιακού έργου που ήταν μέχρι πρότινος στην ευθύνη του ΟΑΣΘ.

Τον ενημέρωσε, επίσης, πως οι πληρότητες στις νέες γραμμές αστικής συγκοινωνίας που ανέλαβε η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ ανέρχεται στο 60-70% και ότι ήδη έγιναν 400 προσλήψεις. Όπως εξήγησε ο κ,. Τσόλης αυτή τη στιγμή, τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς και Σερρών διαθέτουν συνολικά 150 λεωφορεία για την πραγματοποίηση δρομολογίων σε 31 γραμμές και εκτελούν πλέον το 1/3 του μεταφορικού έργου του ΟΑΣΘ.

Πηγή/ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: grtimes.gr

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο πρωθυπουργός έδειχνε ενθουσιασμένος από τα νέα λεωφορεία, ενώ κατά την άφιξή του χειροκροτήθηκε από πολίτες οι οποίοι βρίσκονταν στον σταθμό.

Διαβάστε επίσης