Πάτρα: Επίσκεψη Χριστίνας Αλεξοπούλου στη γαλακτοβιομηχανία «Πρώτο»

Τη συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία «Πρώτο», επισκέφθηκε σήμερα η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου,όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της εταιρείας, κ. Καϊμακά Ιωάννη.

Στη συνάντηση, η Βουλευτής ενημερώθηκε για την πορεία του συνεταιρισμού καθώς και του κλάδου της γαλακτοβιομηχανίας γενικότερα. Τόνισε πως η περαιτέρωανάπτυξητου πρωτογενούς τομέα είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της χώρας.

Πριν από λίγες μόλις μέρες άλλωστε, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδης, προχώρησε στην επίσπευση της πληρωμής της συνδεδεμένης ενίσχυσης σε κτηνοτρόφους χωρίς γη, στην διατήρηση του ΦΠΑ για τα γαλακτοκομικά προϊόντα στον μειωμένο συντελεστή 13% και στην μείωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών με την διασύνδεση των συστημάτων του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Το παράδειγμα για την στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής, είχε δώσει πρώτος ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όταν, ως Πρόεδρος ακόμα της Ν.Δ., είχε πραγματοποιήσει μία από τις πρώτες του συναντήσεις με εκπροσώπους του κλάδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής