Τον Ιωάννη Δ. Βαρβιτσιώτη, αποχαιρέτισαν τα Καλάβρυτα - Ιδιοκτήτης της ιστορικής ταβέρνας


Τον Ιωάννη Δ. Βαρβιτσιώτη, αποχαιρέτισαν χθες τα Καλάβρυτα.
Ο πρώην ιδιοκτήτης της ομώνυμης ιστορικής ταβέρνας η οποία αποτελεί σήμα κατατεθέν για την πόλη εδώ και 47 χρόνια, έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη πλήρης ημερών.
Απέκτησε τρία παιδιά, τον Δημήτρη (Δήμο), γνωστό επιχειρηματία με έδρες σε Αθήνα, Πάτρα και Καλάβρυτα, τον Παναγιώτη και τον Κώστα που συνεχίζουν τη δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης.
Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Καλαβρύτων σε ψήφισμά του εκφράζει στην συμπαράστασή του στην οικογένεια του εκλιπόντος πρώην μέλους του και αντί στεφάνου κατέθεσε χρήματα στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο, τη δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως στα Καλάβρυτα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως, μόλις ανηγγέλθη ο θάνατος συνεδρίασε και αποφάσισε να συμπαρασταθεί σύσσωμο στο πένθος του Προέδρου του ιστορικού Σωματείου Δήμου Βαρβιτσιώτη.
Επίσης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ενωσης (ΑΕ) Καλαβρύτων, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης και αποφάσισε να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του Σωματείου Παναγιώτη Βαρβιτσιώτη.
Αντί στεφάνων, τόσο η Παγκαλαβρυτινή όσο και η ΑΕ Καλαβρύτων αποφάσισαν να κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Καλλιμανοπούλειο.