Δημήτρης Καραγεωργόπουλος: Η περιπέτεια υγείας της κόρης του και η εμπειρία του από την πολυήμερη νοσηλεία

23/05/2020 | 19:22

 

Μια περιπέτεια με τη μικρή του κόρη – ευτυχώς όλα πήγαν καλά – είχε ο Γραμματέας Τύπου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), Δημήτρης Καραγεωργόπουλο.

Ο ίδιος μετέφερε την εμπειρία του, σημειώνοντας τα εξής:  

“Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της Α και Β παιδιατρικής του ΠΓΝΠ για την άψογη και άκρως επαγγελματική παροχή των υπηρεσιών τους, στην πολυήμερη περιπέτεια που περάσαμε με την μικρή μας κόρη. Ζήσαμε από κοντά την ετοιμότητα του συστήματος και τα υγειονομικά πρωτόκολλα απομόνωσης και ελέγχου. Ευτυχώς όλα καλά. Το Ε.Σ.Υ (ευτυχώς) λειτουργεί και πρέπει όλοι να το διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού. Συγχαρητήρια και πάλι στους ανθρώπους!!!”. 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα