Κέρκυρα: Συνελήφθη ο “βιαστής του Κάβου”! Είχε καταδικαστεί σε 53χρονια κάθειρξης, για έξι βιασμούς, νεαρών τουριστριών

 

Συνελήφθη ο 47χρονος στην περιοχή του Αγίου Γορδίου Λευκίμμης στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αποκαλούμενος “βιαστής του Κάβου” οπλοφορούσε καθώς βρέθηκε μια καραμπίνα. 

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας συντονισμένα είχε προχωρήσει σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση όπου συμμετείχαν ομάδες Αστυνομικών οι οποίες σάρωναν την περιοχή και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές ενώ τις τελευταίες ήμερες είχαν συλλέξει και σημαντικές πληροφορίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία 34χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής, αγνοούνταν για περίπου δύο μέρες, με τον σύντροφό της να την αναζητά εναγωνίως. Εντοπίστηκε στον δρόμο στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης. Η ίδια, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την βρήκαν ότι ο 47χρονος την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση.

Τι είχε ισχυριστεί ο 47χρονος

Η εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ επικοινώνησε στις 10 Μαϊου τηλεφωνικά με τον 47χρονο, ο οποίος τότε είχε πει πως δεν μπορούσε να αποκαλύψει τον τόπο που κρύβεται. Υποστήριξε ότι κατηγορείται άδικα. “Αυτά που λένε για μένα δεν ισχύουν, με κατηγορούν άδικα. Δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά, όπως τα λένε”, είπε χαρακτηριστικά.

Η 34χρονη εξετάστηκε χθες από ιατροδικαστή και -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τατιάνας Στεφανίδου, φέρει ξεκάθαρα ίχνη βιασμού στα γεννητικά όργανα και στο σώμα της.

Να σημειωθεί ότι το 2012, είχε καταδικαστεί σε 53χρονια κάθειρξης, για έξι βιασμούς, νεαρών κοριτσιών, τουριστριών, από τη Βρετανία, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019, χρησιμοποιώντας τον Νόμο Παρασκευόπουλου.

Πηγή: corfutvnews.gr