Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μπράουν!

 

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Λορένζο Μπράουν, που αγωνίστηκε στον Ερυθρού Αστέρα. «Ματιές» του «τριφυλλιού» και στον Λάνγκστον Χολ του Προμηθέα.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να περιμένει τις εξελίξεις στην Euroleague για να σχεδιάσει το… μέλλον του, αλλά την ίδια στιγμή τα δημοσιεύματα για παίκτες που βρίσκονται στο «στόχαστρο» του… δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Eurohoops», ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Λορένζο Μπράουν, που πραγματοποίησε μια εκπληκτική σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα και παραμένει ελεύθερος.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 12,3 πόντους μέσο όρο (45,9% δίποντα και 28,8% στα τρίποντα) και 4,6 ασίστ. Μάλιστα, το κορυφαίο ματς του 29χρονου γκαρντ ήταν κόντρα στον Ολυμπιακού (34 πόντοι). Αυτή ήταν η πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη. Στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Σίξερς, Τίμπεργουλβς και Ράπτορς.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός ψάχνει να ενισχύσει περισσότερο την περιφέρεια του και φαβορί για του αναπληρωματικού γκαρντ εμφανίζεται ο Λάνγκστον Χολ, που είχε εξαιρετική παρουσία με τον Προμηθέα.

Ο παίκτης των Πατρινών είχε 11,4 πόντους μέσο όρο ανά ματς (25 λεπτά συμμετοχής) στο EuroCup, με 55,4% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα και 5,7 ασίστ.