Φέντερερ: «Δεν βρίσκω το λόγο να προπονηθώ τώρα»

23/05/2020 | 18:58

 

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Ρότζερ Φέντερερ! Ο Ελβετός τενίστας παραδέχθηκε ότι δεν έχει κίνητρο για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Απίστευτη παραδοχή! Ο κορονοϊός και το «lock down» που έφερε στον αθλητισμό έχει κάνει τον Ρότζερ Φέντερερ να έχει χάσει το κίνητρο για προπόνηση.

Μιλώντας στο Globoesporte και τον Γκουστάβο Κουέρτεν, ο Ελβετός θρύλος του τένις αποκάλυψε ότι προς το παρόν δεν προπονείται και περιμένει να έρθει η στιγμή που θα παρθεί η απόφαση για την… επανεκκίνηση του τένις, για να μπει και πάλι σε αυτή τη διαδικασία.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν προπονούμαι επειδή δεν βρίσκω το λόγο. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά θα περάσει καιρός μέχρι να αγωνιστούμε ξανά. Για μένα είναι σημαντικό τώρα να ξεκουραστώ. Δεν μου λείπει τόσο πολύ το τένις. Όταν θα πλησιάσει η ώρα της επιστροφής στη δράση, τότε θα έχω σούπερ κίνητρο για να προπονηθώ», είπε σχετικά το νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα