Αυτοκτόνησε πρώην ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού

 

Τραγικό τέλος έβαλε στη ζωή ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς, ο οποίος αυτοκτόνησε στο Βελιγράδι μπροστά στα μάτια της φίλης του χρησιμοποιώντας το όπλο της μητέρας του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Kurir» ο 38χρονος που πέρασε από την χώρα μας και αγωνίστηκε σε Βέροια, Λεβαδειακό και Αγροτικό Αστέρα, καθόταν στο κρεβάτι, είπε ότι «δεν μπορεί να το κάνει πια» και πήρε το όπλο. Η κοπέλα του έφυγε από το διαμέρισμα και κάλεσε την αστυνομία, που βρήκε στο διαμέρισμα το σώμα του ποδοσφαιριστή, με τραύμα στο κεφάλι.

Ο Μρντάκοβιτς κατέγραψε εννέα συμμετοχές με τις μικρότερες Εθνικές ομάδες της χώρας του (Ελπίδων και Νέων) και τρεις (με ένα γκολ) με τη σερβική Ολυμπιακή ομάδα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, ενώ είχε και έντονη παρουσία στο κυπριακό ποδόσφαιρο όπου αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Λεμεσού, Εθνικό Άχνας, ΑΕΚ Λάρνακας και Παραλίμνι.
«Με το όπλο της μητέρας του αυτοκτόνησε ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς»
Στα Σερβικά ΜΜΕ φιλοξενούνται δηλώσεις ενός γείτονα του Μίλιαν Μρντάκοβιτς, ο οποίος υποστηρίζει πως τον έβλεπε σπάνια εκτός σπιτιού. Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα χρησιμοποίησε το όπλο της μητέρας του για να κόψει το νήμα της ζωής του.

«Είναι μια πραγματική τραγωδία. Τον είχα δει μαζί με την κοπέλα του αρκετές φορές, αλλά δεν γνωριζόμασταν πολύ καλά. Έμαθα την τραγική είδηση από τα Μέσα. Ζούσε με την κοπέλα του στον πέμπτο όροφο, σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα. Σπάνια έβγαιναν από το διαμέρισμα, έτσι τους είδα μόνο μερικές φορές. Είναι πολύ δύσκολο, δεν ξέρω τι να πω».
Πηγή: iefimerida.gr