Πάτρα: 43χρονη έφερε στη ζωή τρίδυμα!

 


Ημέρα γιορτής   για τη νοσοκομειακή κοινότητα του «Αγίου Ανδρέα». Η Ομάδα της Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του νοσοκομείου, με επικεφαλής τον διευθυντή της Παντελή Κολλιά, έφερε εις πέρας μία τρίδυμη κύηση η οποία εκ της φύσεώς της είναι υψηλού κινδύνου.
Η μητέρα 43 ετών χαίρει άκρας υγείας και κρατάει πλέον στην αγκαλιά της τρία υγιέστατα μωρά. Δύο κόρες κι έναν γιο που ζυγίζουν αντίστοιχα 1.635, 1.330 και 1.478 γραμμάρια.
Τη μητέρα την παρακολουθούσε ο κ. Κολλιάς σε όλη τη δύσκολη αυτή περίοδο. Μάλιστα η μητέρα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο από τις αρχές Μαΐου προκειμένου «να έχει τη δέουσα παρακολούθηση καθώς ανήκει στις κυήσεις υψηλού κινδύνου διότι ενέχει πολλούς κινδύνους υπέρτασης και άλλων παθολογικών καταστάσεων. Τα καταφέραμε κι έφτασε στην 34η εβδομάδα» μας περιγράφει ο κ. Κολλιάς. Μαζί με την ομάδα του γιατρών, μαιών, νοσηλευτών και άλλου προσωπικού και συνεργασία με την Μονάδα Νεογνών, διευθυντής της οποίας είναι ο Ιωάννης Κουλούρας, προετοίμασαν κατάλληλα τη μητέρα και χθες πραγματοποιήθηκε η καισαρική τομή. Στην αίθουσα του μαιευτηρίου αντήχησε το ζωηρό κλάμα των τριών μωρών και τα επιφωνήματα χαράς της επιστημονικής ομάδας που τα έφερε με απόλυτη ασφάλεια στον κόσμο.
 

Διαβάστε επίσης