Θετικός στον κορονοϊό ο Πάτρικ Γιούιν

23/05/2020 | 11:04

 

Μεταξύ των ατόμων που προσβλήθηκαν από κορονοϊό είναι κι ο Πάτρικ Γιούιν.

Ο θρυλικός σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς και νυν προπονητής του Georgetown βρίσκεται σε απομόνωση σε νοσοκομείο.

«Βρέθηκa θετικός στον κορονοϊό. Θέλω να δώσω κουράγιο σε όλους, να είναι ασφαλής και να προσέχουν τις οικογένειες του. O ιός είναι σοβαρός και δεν πρέπει να τον πάρουμε αψήφιστα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο 57χρονος.

Ο Πάτρικ Γιούιν έπαιξε από το 1985 μέχρι το 2000 στη Νέα Υόρκη, ενώ αγωνίστηκε και μια χρονιά σε Μάτζικ και Σούπερσονικς.

Από το 2017 βρίσκεται στον πάγκο των Hoyas του Georgetown, oμάδας που υπηρέτησε και σαν παίκτης.

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!