Θετικός στον κορονοϊό ο Πάτρικ Γιούιν

23/05/2020 | 11:04

 

Μεταξύ των ατόμων που προσβλήθηκαν από κορονοϊό είναι κι ο Πάτρικ Γιούιν.

Ο θρυλικός σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς και νυν προπονητής του Georgetown βρίσκεται σε απομόνωση σε νοσοκομείο.

«Βρέθηκa θετικός στον κορονοϊό. Θέλω να δώσω κουράγιο σε όλους, να είναι ασφαλής και να προσέχουν τις οικογένειες του. O ιός είναι σοβαρός και δεν πρέπει να τον πάρουμε αψήφιστα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο 57χρονος.

Ο Πάτρικ Γιούιν έπαιξε από το 1985 μέχρι το 2000 στη Νέα Υόρκη, ενώ αγωνίστηκε και μια χρονιά σε Μάτζικ και Σούπερσονικς.

Από το 2017 βρίσκεται στον πάγκο των Hoyas του Georgetown, oμάδας που υπηρέτησε και σαν παίκτης.

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ