Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία των 3 δημοτικών παρατάξεων της Δυτικής Αχαΐας

 


Με το σύνθημα «Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είμαστε πιο αποτελεσματικοί» και με μεγάλη συμμετοχή πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου, η εθελοντική αιμοδοσία των δημοτικών παρατάξεων του δήμου μας, Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών, Ελεύθεροι Πολίτες Δυτικής Αχαΐας και Λαϊκή Συσπείρωση, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αχαΐας «Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ»
Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ήταν τέτοια που κάποιοι πολίτες, οι οποίοι προσήλθαν αυθόρμητα, δεν μπόρεσαν τελικά να προσφέρουν, καθώς τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού.
Οι επικεφαλής των παρατάξεων, Χρήστος Νικολάου, Άγγελος Στεργιόπουλος και Αλέκος Θανόπουλος, ευχαριστούν όλους όσους πρόσφεραν το αίμα τους και απέδειξαν ακόμα μια φορά ότι «είμαστε ισχυροί όταν είμαστε ενωμένοι».
«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής», συμπλήρωσαν στην κοινή τους δήλωση οι επικεφαλής των παρατάξεων.
Τέλος, ευχαριστούμε το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αχαΐας «Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ» για την αμέριστη βοήθειά του, όλους όσους βοήθησαν ώστε να υλοποιηθεί η αιμοδοσία καθώς και τα ΜΜΕ για την προβολή της κοινής μας δράσης.
 

Διαβάστε επίσης