Οι φιόγκοι στα μαλλιά είναι το απόλυτο αξεσουάρ για αυτή τη σεζόν

 

Όλες οι γυναίκες προσπαθούμε να έχουμε ωραία, λαμπερά και ευπαρουσίαστα μαλλιά. Το τέλειο χτένισμα δεν είναι εφικτό σε καθημερινή βάση, οπότε μια λύση για να αλλάζεις το στιλ και την εικόνα σου είναι η χρήση διαφόρων αξεσουάρ μαλλιών.

Στη φετινή εβδομάδα μόδας και τα διάφορα show όλων των μεγάλων οίκων και brands, διακρίναμε πως οι φιόγκοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα κεφάλια των μοντέλων. Όλα δείχνουν πως το συγκεκριμένο hair trend κάνει δυναμικό comeback και αποτελεί πρόταση για τη φετινή σεζόν.

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές φιόγκων για να προσθέσεις στα μαλλιά και να αναβαθμίσεις ακόμη και την πιο αδιάφορη εμφάνιση. Ακόμη και μια λεπτή λωρίδα από ύφασμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να ολοκληρώσει το χτένισμά σου. Επίσης είναι πολύ εύκολο να βρεις στην αγορά εντυπωσιακούς φιόγκους σε μορφή κλιπ ή σαν λαστιχάκια μαλλιών.

Το θετικό του συγκεκριμένου αξεσουάρ είναι η ευελιξία που έχει και μπορεί να ενσωματωθεί πανεύκολα σε διάφορα χτενίσματα όπως σε αλογοουρές, πλεξίδες, στημένους ή ατημέλητους κότσους. Οι φιόγκοι δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα και αν μέχρι σήμερα δεν έχεις δοκιμάσει αυτό το head piece, έφτασε η ώρα.

Διαβάστε επίσης