Οι φιόγκοι στα μαλλιά είναι το απόλυτο αξεσουάρ για αυτή τη σεζόν

 

Όλες οι γυναίκες προσπαθούμε να έχουμε ωραία, λαμπερά και ευπαρουσίαστα μαλλιά. Το τέλειο χτένισμα δεν είναι εφικτό σε καθημερινή βάση, οπότε μια λύση για να αλλάζεις το στιλ και την εικόνα σου είναι η χρήση διαφόρων αξεσουάρ μαλλιών.

Στη φετινή εβδομάδα μόδας και τα διάφορα show όλων των μεγάλων οίκων και brands, διακρίναμε πως οι φιόγκοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα κεφάλια των μοντέλων. Όλα δείχνουν πως το συγκεκριμένο hair trend κάνει δυναμικό comeback και αποτελεί πρόταση για τη φετινή σεζόν.

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές φιόγκων για να προσθέσεις στα μαλλιά και να αναβαθμίσεις ακόμη και την πιο αδιάφορη εμφάνιση. Ακόμη και μια λεπτή λωρίδα από ύφασμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να ολοκληρώσει το χτένισμά σου. Επίσης είναι πολύ εύκολο να βρεις στην αγορά εντυπωσιακούς φιόγκους σε μορφή κλιπ ή σαν λαστιχάκια μαλλιών.

Το θετικό του συγκεκριμένου αξεσουάρ είναι η ευελιξία που έχει και μπορεί να ενσωματωθεί πανεύκολα σε διάφορα χτενίσματα όπως σε αλογοουρές, πλεξίδες, στημένους ή ατημέλητους κότσους. Οι φιόγκοι δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα και αν μέχρι σήμερα δεν έχεις δοκιμάσει αυτό το head piece, έφτασε η ώρα.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”