Φτιάξε donuts σε μπουκίτσες με 2 μόνο υλικά

23/05/2020 | 12:46

 

Η σχέση μας με την κουζίνα στους περίπου τρεις μήνες που είμαστε στο σπίτι κλεισμένοι έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Γίναμε φίλες, κάναμε πράγματα μαζί, μαγειρέψαμε φτιάξαμε γλυκά, πλύναμε ότι λερώσαμε, και γενικά υπήρξε μια αναβάθμιση στη σχέση αυτή. Δεν παρέμεινε απλά ένας χώρος που πηγαίναμε απλά να πάρουμε ένα ποτήρι νερό ή να πετάξουμε τα σκουπίδια από αυτά που παραγγέλναμε κατά διαστήματα.

Κι επειδή ακριβώς κάναμε πολλά πράγματα σε αυτό το δωμάτιο του σπιτιού και ξέρουμε πως κι εσύ τώρα λατρεύεις την κουζίνα σου γιατί δημιουργείς διάφορα, σου έχουμε μια συνταγή για σπιτικά donuts με ελάχιστες θερμίδες που θα τα λατρέψεις.

Και όταν λέμε donuts δεν εννοούμε μεγάλα, σαν αυτά που βρίσκεις στο εμπόριο αλλά μπουκίτσες. Θα χρειαστείς μόνο δύο υλικά για να φτιάξεις τις μπουκίτσες αυτές και λιγότερο από ένα λεπτό για την προετοιμασία.

Τι θα χρειαστείς:

140 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
190 γρ γιαούρτι

Για την επικάλυψη μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε λιωμένη σοκολάτα της αρεσκείας σου, είτε ζάχαρη άχνη.

Δες το βίντεο 

 

 

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος