Εγλυκάδα Πατρών: Δεν σταματούν να "εφορμούν" νεαροί Ρομά σε σπίτια και καταστήματα - Συλλαμβάνονται και αφήνονται ελεύθεροι καταγγέλλουν οι κάτοικοι - ΦΩΤΟ

 

Κάθε μέρα και ένα νέο περιστατικό κλοπής ή διάρρηξης καταγράφεται στην περιοχή της Εγλυκάδας Πατρών. 

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε σε μίνι μάρκετ στην οδό Ηρακλέους. 

Νεαρός ρομά την Τετάρτη μπήκε στο κατάστημα έκλεψε κάποια προιόντα και εξαφανίστηκε. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ειδοποίησε την αστυνομία. Άνδρες της ασφάλειας έφτασαν στο σημείο και κατέγραψαν το περιστατικό. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ η αστυνομία έχει φύγει από το σημείο ο δράστης εμφανίζεται και πάλι στην περιοχή. 

Ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ που τον αναγνώρισε καλεί και πάλι την αστυνομία με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί και να γίνουν οι απαραίτητες μηνύσεις. 

 Ο δράστης όμως αφέθηκε ελεύθερος με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκεται και πάλι στο "πόστο" του και να κλέβει ξανά το ίδιο κατάστημα! 

Ο ιδιοκτήτης επικοινώνησε και πάλι με την αστυνομία ωστόσο αρνήθηκε να κανει εκ νέου μήνυση αφού θεωρεί οτι δεν οδηγεί πουθενά αυτή η τακτική... 

Μάλιστα το κατάστημα διαθέτει κάμερες οι οποίες κατέγραψαν τα περιστατικά που σημειώθηκαν στο μίνι μάρκετ και πλέον βρίσκονται στην διάθεση της αστυνομίας. 

 

Διαβάστε επίσης