Κορονοϊός: Αρνητικό το δείγμα της υπαλλήλου του υπουργείου Παιδείας

22/05/2020 | 19:48

 

 

Αρνητικό στον κορωνοϊό βγήκε το δείγμα υπαλλήλου του Υπουργείου Παιδείας, η οποία νοσηλευόταν με πυρετό στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Την Πέμπτη, η υπάλληλος πήγε εμπύρετη στο γραφείο της στο υπουργείο.

Ο γιατρός εργασίας έκρινε πως έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξέταση για κορωνοϊό. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

Έχοντας το παραπεμπτικό χαρτί του γιατρού εργασίας οι γιατροί στο ΚΑΤ ζήτησαν να υποβληθεί σε τεστ αλλά η ίδια αρνήθηκε υπογράφοντας δήλωση οικειοθελούς αποχώρησης, δεσμευόμενη όμως ότι θα πάει στο νοσοκομείο της Κορίνθου το οποίο βρίσκεται και κοντά στην οικία της.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο της Κορίνθου, το οποίο είχε ειδοποιηθεί να περιμένει το περιστατικό. Εκεί ελήφθη δείγμα προς εξέταση και εστάλη το πρωί της Παρασκευής στο Παστέρ, όπου εξετάστηκε και αποδείχθηκε αρνητικό στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, η υπάλληλος δεν είχε πάει αυτή την εβδομάδα στη δουλεία της εκτός από την Πέμπτη, ενώ άλλοι υπάλληλοι που εργάζονται μαζί της στον ίδιο χώρο, παρέμειναν προληπτικά στα σπίτια τους μέχρι να βγει το αποτέλεσμα.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ