Κορονοϊός: Αρνητικό το δείγμα της υπαλλήλου του υπουργείου Παιδείας

22/05/2020 | 19:48

 

 

Αρνητικό στον κορωνοϊό βγήκε το δείγμα υπαλλήλου του Υπουργείου Παιδείας, η οποία νοσηλευόταν με πυρετό στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Την Πέμπτη, η υπάλληλος πήγε εμπύρετη στο γραφείο της στο υπουργείο.

Ο γιατρός εργασίας έκρινε πως έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξέταση για κορωνοϊό. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

Έχοντας το παραπεμπτικό χαρτί του γιατρού εργασίας οι γιατροί στο ΚΑΤ ζήτησαν να υποβληθεί σε τεστ αλλά η ίδια αρνήθηκε υπογράφοντας δήλωση οικειοθελούς αποχώρησης, δεσμευόμενη όμως ότι θα πάει στο νοσοκομείο της Κορίνθου το οποίο βρίσκεται και κοντά στην οικία της.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο της Κορίνθου, το οποίο είχε ειδοποιηθεί να περιμένει το περιστατικό. Εκεί ελήφθη δείγμα προς εξέταση και εστάλη το πρωί της Παρασκευής στο Παστέρ, όπου εξετάστηκε και αποδείχθηκε αρνητικό στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, η υπάλληλος δεν είχε πάει αυτή την εβδομάδα στη δουλεία της εκτός από την Πέμπτη, ενώ άλλοι υπάλληλοι που εργάζονται μαζί της στον ίδιο χώρο, παρέμειναν προληπτικά στα σπίτια τους μέχρι να βγει το αποτέλεσμα.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ