Η Άσπα Τσίνα αποχωρεί από το J2US μετά από σύσταση της γιατρού της

22/05/2020 | 19:24

 

Μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως αποχωρεί από το show «J2US» μετά από σύσταση της γιατρού της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η τραγουδίστρια στο βίντεο, προτεραιότητα στη ζωή της έχει η υγεία της και πως η γιατρός της, της σύστησε να αποχωρήσει και να ξεκουραστεί για ένα μήνα.

«Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν» Έτσι αποφάσισα να ακούσω τη γιατρό μου και να ξεκουραστώ γιατί ο οργανισμός μου είναι καταπονημένος. Αποφάσισα να αποχωρήσω από το Just the 2 of us και το αυριανό επεισόδιο θα είναι το τελευταίο που θα με δείτε. Δε θέλω να ανησυχήσετε για μένα αλλά ως καρκινοπαθής που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα μπορούσα να είχα οποιαδήποτε άλλη στάση στα γεγονότα! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη» ανέφερε μεταξύ άλλων στο βίντεο η Άσπα Τσίνα.

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική