Ο Αλέξης Τσίπρας πάει Ζάππειο τη Δευτέρα

22/05/2020 | 18:28

 

Η απόφαση οριστικοποιήθηκε. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει τελικά την επικαιροποιημένη πρόταση του κόμματός του για την ανάταξη της χώρας μετά την πανδημία, υπό τον εύγλωττο τίτλο «Μένουμε Όρθιοι 2», τη Δευτέρα στις 18:30 το απόγευμα στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου.

Θυμίζουμε ότι στον ίδιο χώρο τον Ιούνιο του 2018 ο κ. Τσίπρας, με την ιδιότητα τότε του πρωθυπουργού, είχε ανακοινώσει «την επίλυση του προβλήματος του ελληνικού χρέους μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια» όπως έλεγε τότε, φορώντας μάλιστα ειδικά για την περίσταση αυτή, κόκκινη γραβάτα.

Τώρα επί της ουσίας ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι έτοιμος να παρουσιάσει όπως λένε οι συνεργάτες του, το νέο κοινωνικό συμβόλαιο του ΣΥΡΙΖΑ που θα δίνει λύσεις στα οικονομικά και οικονομικά προβλήματα που εντάθηκαν μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Πάτρα: Μπήκε σπίτι του, τον απείλησε με όπλο και τον χτύπησε για να καταθέσει ψέμματα στις Αρχές!

Θλίψη και στη Ζάκυνθο για τον ξαφνικό χαμό της γλυκιάς Εύης από την Πάτρα – Τριήμερο πένθος στα σχολεία