Πάτρα: Αυτοψία στους αρχαιολογικούς χώρους

22/05/2020 | 16:22

 

Αυτοψία στο Κάστρο του Ρίου, τον Αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης και στο κάστρο της  Πάτρας πραγματοποίησαν σήμερα , η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, συνοδευόμενη  αντίστοιχα από τη διευθύντρια της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αχαΐας Αναστασία Κουμούση, την αρχαιολόγο Μαίρη Γκάτη και τον αρχαιολόγο Μιχάλη Γκαζή.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αναζήτησης χώρων, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις και θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν από τον Πολιτιστικό Οργανισμό,  για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας μουσικής στις 21 Ιουνίου και με δεδομένη τη δυνατότητα που υπάρχει πλέον , για έναρξη ανοιχτών εκδηλώσεων από τις 15 Ιουλίου.

Οι εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν  σε αυτούς τους χώρους  στο σύνολό τους θα είναι ελεύθερες για το κοινό.

Είχε προηγηθεί συνάντηση  η οποία αφορούσε στη χρήση του Ρωμαϊκού Ωδείου, όπου οι θεατές  σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που πρέπει να τηρούνται, δεν θα επιτρέπεται να ξεπερνούν τα 108 άτομα.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός ευχαριστεί θερμά την αρχαιολογική υπηρεσία, την διευθύντρια της , τους αρχαιολόγους και το υπόλοιπο προσωπικό, για την άψογη συνεργασία και την βοήθεια που προσφέρανε στην αναζήτηση χώρων.

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Τι θα συμβεί στο μυαλό της γάτας σας αν της νιαουρίσετε